Populars de btt

quic
Per tots aquells que han acabat la temporada y pels que vulguin desconectar una mica de tant de correr, els propers dies 8 i 14 d´agost podeu trobar unes curses populars de btt a Pallaresos i a Altafulla respectivament. Més informació a www.cefores.net

Carles Torra, 7é en el Decathló Absolut d'Espanya

Didac
Carles Torra va ser finalista en el Campionat d´Espanya Absolut de proves combinades.

Carles Torra que aquest any deixa la categoria junior, de la qual és campió d´espanya de decathló, va ser seté en l´absolut amb una marca de 6681 punts, destaquen unes marques de 11.28 als 100, 6.99 en llargada, 49.25 als 400 llisos.

Per veure els resultats complets, els trobareu a la secció de resultats d´aquesta mateixa web.


D´altra banda, avui, el velocista Álvaro Sáez disputarà el Trofeu Ciutat de Castelló en la prova de 200 metres llisos, prova en la cual va ser finalista en el passat Campionat de Catalunya Absolut.

Adrià Serres, 4art al Campionat d'Espanya sub-23

lluis
Amb tots els elements en contra (pluja i fred), el nostre Adri ha fet un concurs molt regular que l´ha portat a la quarta posició en el Campionat d´Espanya celebrat aquest cap de setmana a Vitòria. Moltes felicitats a ell i al seu entrenador, un tal Pere Pardines, i a tots els que l´han acompanyat sota l´aigua.

Carles Torra, campi

JAdRi
Finalment, l´atleta del Club Atletisme Tarragona, Carles Torra, ha revalidat el titol aconseguit l´any passat i s´ha proclamat altre cop, campió d´Espanya de decatló amb una marca de 6826 punts. També en les combinades, Robert Romaní ha estat 4º amb 5798 punts, mentre que Ferran Tortosa va abanadonar en la primera jornada per lesió. També en el disc, B

Duatl

quic
El proper dia 24 de juliol a les 18 hores i a El Catllar, DUATLO d´orientació (nivell iniciació/mitj