Pere Pardines, tercer al Camp. d'Espanya de combinades

lluis
L'atleta i entrenador del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de proves combinades en categoria veterans (majors de 40 anys) que s'ha disputat aquest cap de setmana a la ciutat de Logroño, juntament amb el campionat absolut.

Pere Pardines, sotscampió de Catalunya de l'especialitat, ha aconseguit una excel·lent marca final de 4.422 punts que li han permès assolir la tercera posició en la prova de la decathló, revalidant d'aquesta forma, la medalla aconseguida aquest mateix any en pista coberta.

Les seves marques han estat: 13''24 en 100 metres llisos, 5'08 en salt de llargada fent marca personal, 7'82 al llançament de pes, 1'63 en alçada, 1'00''57 en els 400 metres llisos, 20''39 en els 110 metr...

El CAT fa 13 medalles al Catal

lluis
Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona, encapçalats per Jaume Sanchís, aconseguiren un total de 13 medalles en el Campionat de Catalunya de veterans i preveterans, disputat a l'Estadi Lluis Congost, de Manresa.

L'atleta més veterà de l'equip, Jaume Sanchís, de 60 anys, aconseguí la única medalla d'or per al club tarragoní, en imposar-se en la prova dels 5.000 metres llisos de la seva categoria (majors de 60 anys) amb un temps de 20.13.48. Sanchís aconseguí també la plata en els 800 metres llisos, amb un temps de 2.45.57.

Per la seva banda, Carles Ferrer sumava quatre medalles de plata individuals en categoria pre-veterà (entre 35 i 39 anys), en finalitzar en segona posició en les proves dels 800, 1.500, 5.000 i 10.000 metres llisos. ...

Pere Pardines, bronze al Campionat d'Espanya

JAdRi
Aquest cap de setmana s'ha disputat a la ciutat de Logroño el Campionat d'Espanya de proves combinades en categories absolut i veterans.
Pere Pardines del Club Atletisme Tarragona ha aconseguit una excel·lent 3º posició en categoria de veterans, aconseguint d'aquesta forma, la 2 medalla aquest mateix any, la primera aconseguida ja en pista coberta.
Les seves marques han estat: 13''24 en 100 metres llisos, 5'08 en salt de llargada fent marca personal, 7'82 al llançament de pes, 1'63 en alçada, 1'00''57 en els 400 metres llisos, 20''39 en els 110 metres tanques, 22'35 en el llançament de disc, 2'30 en salt amb perxa, 21'75 en javelina i 4'59''91 en els 1500 metres. Aconseguint una marca final de 4.422 punts.

Beatriu Malla debuta al Campionat d'Espanya

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Beatriu Malla participà aquest cap de setmana en el III Campionat d'Espanya cadet, disputat a Torrent i organitzat pel Club Atletisme Torrent. L'atleta tarragonina prengué la sortida en la prova dels 300 metres tanques, finalitzant en sisena posició de la seva sèrie, amb un temps de 50.66 segons. Aquesta marca no li va permetre de classificar-se per a les semifinals, per a les que calia una marca per sota dels 49 segons. La prova fou guanyada per Laura Campos (Independent) amb un temps de 44.26 segons.

Beatriu Malla al Campionat d'Espanya cadet

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Beatriu Malla participarà aquest cap de setmana en el III Campionat d'Espanya cadet, que es disputarà a la localitat de Torrent, organitzat pel Club Atletisme Torrent.

Malla, que té actualment 15 anys i és entrenada per José Martín, prendrà part en la prova dels 300 metres tanques, prova en la que acredita una millor marca de 49.43 segons. El seu objectiu en aquest campionat serà aconseguir una plaça en semifinals i millorar la seva marca. Aquesta participació constitueix el debut de l'atleta tarragonina en una prova estatal, i servirà per posar fi a una brillant temporada en la que les seves marques han experimentat una constant pregressió.

Bea Malla al Campionat d'Espanya cadet

lluis
Es disputa aquest cap de setmana el III Campionat d'Espanya cadet, en el que participará la Bea Malla en la prova dels 300 metres tanques. Podreu seguir els resultats en la web del campionat.

Per cert, el campionat l'organitza el CA Torrent (uns altres que es fan dir CAT), un club de mida molt similar a la nostra. Recomano visita a la seva web.

Sort a la Bea!

Pere Pardines, sotscampió de Catalunya

lluis
L'atleta i entrenador del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines es proclamà el passat cap de setmana sotscampió de Catalunya de proves combinades en la categoria de veterans M40 (entre 40 i 45 anys) en el Campionat disputat a Calella. Pardines finalitzà la prova del pentathló en segona posició, amb 2.266 punts, essent únicament superat per Ricard Rof (JA Sabadell), guanyador amb 2.342 punts.

L'atleta tarragoní fou tercer en els 200 metres, amb un temps de 27.6 segons. En la resta de proves, Pardines saltà 4,90 metres en llargada, llançà la javelina a 25,63 metres, el disc a 25,25 metres i completà la prova dels 1.500 metres amb un temps de 5.06.4.

Esther Aragonès, bronze al Campionat d'Espanya junior

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès finalitzà en una brillant tercera posició en la final dels 3.000 metres llisos del LII Campionat d'Espanya junior (nascuts alss anys 86 i 87) que s'ha disputat aquest cap de setmana a Andújar (Jaén). L'atleta tarragonina, entrenada per en José F. Garcia Navarrete, finalitzà la cursa amb un temps de 10 minuts 42 segons, en una cursa marcada per la forta calor, propera als 40C. La cursa va tenir un ritme de sortida molt lent, i no fou fins al segon kilometre quan es va accelerar, moment en el que Aragonès va aconseguir mantenir el contacte amb el grup capdavanter, la qual cosa la va permetre assolir la tercera posició al final. La victòria final fou per Maria Sánchez (Salamanca), amb 10.04.

Amb aquest ...