Pista Coberta i concentracions

Didac
La Federació Catalana d'Atletisme ja ha facilitat horaris i reglaments de tota la temporada de Pista coberta que començarà de forma intensiva el dia 7 de gener amb controls i campionats de combinades cadets i juvenils i finalitzaran el dia 22 del mateix més amb el Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta.

D'altra banda destacar que Ivan Benitez, Agustí Oriol i Anna Solé han estat seleccionats per la concentració de combinades que organitza la FCA al Car de Sant Cugat

A. Solé, B. Malla i J. M. Martin, campions territorials de combinades

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona han mostrat novament el seu domini en les proves combinades, en assolir un total de set medalles en els Campionats Territorials de proves combinades que s'han disputat aquest cap de setmana a les pistes de Camp Clar, a Tarragona, sota un fred intens.
Anna Solé, atleta de categoria junior, s'imposava a totes les rivals en la prova senior femenina, amb una puntuació de 2973 punts, després de realitzar un concurs força complet, en el que destaca la victòria aconseguida en la prova dels 60 metres tanques, amb una marca de 9.70 segons. Segona era Silvia Batalla (FACVAC Valls) amb 1845 punts i tercera Sandra Garcia (Reus Ploms) amb 1.303 punts.
També José Miguel Martín s'imposava en la prova senior masculina, amb una puntuaci...

X Trofeu de Nadal

Didac
Aquest dissabte dia 17 es disputa a Reus el X Trofeu Nadal, el preu de les inscripcions és de 3€ per prova i 4€ per 2. Trobareu tota l'informació en l'arxiu adjunt

Calendari de pista Coberta

Didac
La Federació Catalana ja ens va facilitar el calendari de pista coberta d'aquesta temporada, que finalment tornarà a ser on sempre, al Palau Firal de Vilafranca.

Aprofitem també per recordar-vos que aquest cap de setmana es celebra el Control de Combinades d'Hivern, juntament amb controls de velocitat, tot a les pistes de Camp Clar, i com no la temporada de Cross segueix amb el Cross de la Pobla de Mafumet el diumenge.

Sort a tothom que competeixi !