Jaume Garcia, excel.lent 10è al Marathó de Sevilla

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jaume Garcia finalitzà aquest diumenge en una excel.lent desena posició final en la XXII Marathó de Sevilla, disputada pels carrers de la capital andalusa. La prova, marcada per un fort vent, es disputà al ritme marcat pels atletes kenians, que mostraren un domini absolut en tot moment sobre la resta dels participants. La victòria fou per Cristoph Kipkoech, amb una marca de 2h 19m 10s.

Garcia fou el cinquè atleta espanyol classificat en l'arribada, en acabar la prova amb una magnífica marca de 2h 35m 22s, marca personal i alhora record del club en la distà ncia. L'atleta tarragoní es mantingué durant tota la prova en el grup perseguidor del cap de cursa, integrat pels cinc atletes kenians presents. Garcia ocupava ja la d...

Record del Club de Marató

Didac
Jaume Garcia ha batut avui a Sevilla el rècord del club de Marató que tenia Carlos Ferrer a València amb un temps de 2h 39'06''. Jaume Garcia ha fet un temps de 2H 35'20". També participava en aquesta competició Amadeu Serres que ha realitzat un temps de 4H 30'48".

9a posicio d'Esther Aragones al Nacional de pista coberta

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès finalitzà en novena posició en la final dels 3.000 metres llisos dels XX Campionats d'Espanya promesa en pista coberta, disputats aquest cap de setmana a València. Aragonès, recentment proclamada campiona de Catalunya de cros en categoria promesa, categoria en la que enguany debuta, finalitzà la prova amb un temps de 10.28.08, molt a prop de la seva marca personal, aconseguida aquesta mateixa temporada a Vilafranca. La guanyadora de la cursa fou Maria Teresa Urbina, del Cajacanarias, amb un temps de 9.35.17.

Victòria del CAT a Cunit per clubs

lluis
Es disputà aquest diumenge la XIV Mitja Marató de Cunit, en la que els atletes del Club Atletisme Tarragona s'imposaven en la classificació per clubs. L'equip tarragoní superava al segon classificat, el Club Runnerworld, per un avantatge de 9 punts. La victòria s'aconseguí grà cies als excel.lents resultats
aconeguits pels integrants de l'equip tarragoní. Pedro Ortega finalitzava en la cinquena posició de la classificcació individual, amb un temps de 1:13:35 (marca Personal). Acompanyaren Ortega els atletes Pere Gomes, vuitè amb 1:14:53, Carlos Ferrer, dotzè amb 1:17:12, Xavi Rodriguez 25è amb 1:20:00, Jose Velasco amb 1:26:40 i Mario Perez amb 1:30:17.

Esther Aragonès, Campiona de Catalunya de Cros universitari

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès es proclamà aquest cap de setmana Campiona de Catalunya Universitari de Cros, en el Campionat de Catalunya Universitari de Cros disputat a la localitata lleidatana d'Arbeca, en coincidència amb el XXII Cros d'Arbeca. Aragonès, que estudia a la Universitat Rovira i Virgili, s'imposà en la cursa disputada a una distà ncia de 4 km. Aquesta victòria classifica automà ticament l'atleta tarragonina per al Campionat d'Espanya universitari de cros, que es disputarà a Madrid el proper dia 12 de març.
També aquest cap de setmana es disputava el Campionat d'Espanya junior de pista coberta a Saragossa, en el que prenia part l'atleta del CA Tarragona Anna Solé, en la prova del pentathló. Solé, tot i començar...

Controls caps de setmana

Didac
Un cop finalitzada la pista coberta en l'à mbit català , toca realitzar controls per diferents punts de catalunya, el més proper Reus, però amb més opcions (de curses) és al CAR de Sant Cugat

A continuació us facilitem reglament i horaris

Inaguració Serrahima

Didac
El dia 12 de Febrer s'inagura després de les obres de remodelació l'estadi de Serrahima amb unes quantes curses a més a més del llançaments del Criterium.

El preu de les inscripcions (no per al Criterium) serà el mateix que per als controls.