Puntuacio per Clubs Campionats de Catalunya Aire Lliure 2005-2006

Didac
La Federació Catalana ja ha facilitat les classificacions segons punts obtinguts en els diversos Campionats de Catalunya per categories.

Categoria Absoluta
Masculi : 22è
Femeni : 12è
Conjunta : 14è


Categoria Promesa
Masculi : 4t
Femeni :
Conjunta :

Categoria Junior
Masculi : -
Femeni :
Conjunta : 20è

Categoria Juvenil
Masculi :
Femeni : 20è
Conjunta : 11è

Categoria Infantil
Masculi : 20è
Femeni : -
Conjunta : 33è

Didac
Aquest cop, Álvaro Sáez ha tornat a batre el record del club de 100 metres llisos marcant un registre de 10.89 amb un vent de +0.5. Álvaro Sáez finalitzava 1r en la Final 2 del IX Trofeu Ciutat de Castelló del passat 11 de Juliol.

Benítez i Oriol llueixen al Nacional juvenil

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Iván Benítez i Agustí Oriol s'han classificat en sisena i tretzena posició en el 55è Campionat d'Espanya Juvenil que s'ha disputat aquest cap de setmana a Ourense.

Benítez, en la seva segona participació en aquests campionats, ha finalitzat sisè en la prova de l'octathló, amb una marca de 4.786 punts, en una prova en la que s'ha imposat el granadí Alfonso Fernández amb 5.263 punts. Benítez començava el seu concurs amb alt nivell, en aconseguir una marca de 11.83 als 100 metres, de 6.30 metres en el salt de llargada i de 12.66 metres en el llançament de pes. L'atleta tarragoní finalitava la primera jornada saltant 1,67 metres en el salt de llargada. Durant la segona jornada, Benítez aconseguia un...

Plata i bronze d'Anna Solé al català junior

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Anna Solé ha obtingut dues medalles en les proves de velocitat del Campìonat de Catalunya junior disputat aquest cap de setmana a Sabadell. L'atleta tarragonina, tot i ser especialista en proves combinades, ha mostrat un cop més la seva punta de velocitat, en situar-se en el podi en les dues proves de la mà xima velocitat, com són els 100 i 200 metres llisos.

En els 200 metres llisos, Solé es proclamava sotscampiona de Catalunya, en ser segona en la final amb un temps de 26.30 segons, tan sols superada per Elia Vallès, amb 26.14. En l'altra final, la dels 100 metres llisos, Solé finalitzava en tercera posició, amb 12.83, en una prova dominada per la vigatana Silvia Riba, amb 12.31. Ambdues finals es disputaren amb un fort...

Pintado 6a i Aragonès 11a al Nacional promesa

lluis
Les atletes del Club Atletisme Tarragona Bà rbara Pintado i Esther Aragonès han finalitzat en sisena i onzena posicions, respectivament, en el Campionat d'Espanya Promesa que s'ha disputat aquest cap de setmana a El Ferrol.

Pintado es situava en sisena posició en llançament de disc, amb un millor registre de 36,01 metres, en una prova en la que el bronze quedava per sobre dels 38,50 metres i en la que s'imposava l'atelta salmantina Sabina Asenjo, amb 50,13 metres. L'atleta tarragonina prenia part també en la prova del llançament de pes, en la que finalitzava en dotzena posició amb unmillor llançament de 9,34 metres.

Per la seva banda, Esther Aragonès prenia part en la final dels 1,500 metres llisos, en la que finalitzava en onzena posició, amb un temps ...

Bundó i Flores fan plata al Nacional de Veterans

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Pau Bundó i Fernando Flores s'han proclamat aquest cap de setmana sots-campions d'Espanya en categoria M35, dins del Campionat d'Espanya de Veterans, que s'ha disputat a Múrcia.

Pau Bundó ha finalitzat en segona posició en la seva prova, els 3.000 metres obstacles, en la que recentment es proclamà campió de Catalunya. Bundó ha acabat la cursa amb un temps de 9.58.59, per darrera de F. Robles (At. La Serena).

També Fernando Flores fou segon en la prova dels 400 metres tanques, amb una marca de 1.07.60, per darrera de J. Ballesteros (At. Amistat).