Natalia Rakislova i Quino Vergara, al mes alt del podi

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Natalia Rakislova i Quino Vergara aconseguiren aquest cap de setmana sengles victòries en les curses de la Talaia i en el Cros dels Angels, respectivament, en les que tambè altres atletes del club pujaven al podi.
Natalia Rakislova s'imposava en la cursa de muntanya de 10 km de la Talaia, a Vilanova i la Geltrú, amb un temps de 51.18, amb mig minut de marge sobre la segona classificada, la francesa Cecile Pin-Rarraz. En la cursa masculina llarga (24 km), Joan Lago era novè amb 2h 13m 42, mentre que el seu germ

XII Trofeu Nadal de Reus

Didac
Com cada any la primera quinzena de desembre es celebra el Trofeu de Nadal de Reus amb proves de les diferents categories de promoció fins a absoluts.

Així doncs aquest any el dissabte 15 de desembre es celebra la XII jornada amb les proves que podeu trobar en el reglament.

Per a les inscripcions m'ho dieu personalment o contacteu via correu.

25

Didac
Comença la temporada de Cross, i no pot ser amb un altre que el mític Cros de Vila Seca en el circuit del Parc de la Torre d'en Dolsa. Aquest diumenge 11 de Novembre esteu tots convidats a l'estrena de la temporada. La primera prova ser