Nou Ranking Online

Didac
Em plau anunciar-vos una nova secció de la web, la remodelació del Ranking de la Temporada que passa del format antic que teniem en fulla de càlcul a tenir-lo via web, on podreu trobar molts detalls i un resum de totes les marques de cada atleta al llarg de la temporada. S'ha procurat fer un disseny amigable i senzill i a més a més la seva actualització serà més còmode.

L'accés el podreu trobar al menu superior o fent click a l'enllaç següent.

http://www.clubatletismetarragona.com/rankingcat

Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Didac
Aquest diumenge dia 30 de novembre es celebra una nova edició de la Mitja Marató de Tarragona, aquest any homenatge a Cinto Lopez. Podeu trobar tots els detalls a la web del Patronat tals com el perfil, el circuit i el quadríptic. Aquest any com a novetat s'han inclos unes sortides d'entrenanament previes per la posta a punt d'aquesta mitja.

I com que el al Club hi volem participar tots, els que no correm, estarem de voluntaris al, ja aviat mític, Km.15, allà al passeig marítim. Quedem tots els voluntaris allà, recordeu de portar el xandall que poder fa fresqueta, abrigar-vos i roba de recanvi per si de cas. a les 09.15 foto oficial de voluntaris!

Trobada Tardor Sub 18

Didac
Aquest dissabte 22 es disputa la 6a Trobada de Territorial de Tardor per equips sub 14 i sub 18. Cada equip pot presentar un atleta de prova, però els atletes podran participar en totes les proves que vulguin i que els i sigui permes per categoria.

Així mateix també es realitzaran proves absolutes, 60 metres tanques, 60 llisos, 200, 300 i 1000 metres llisos.

Trobareu tots els detalls en la reglamentació i si es vol presentar equip (es poden fer equips mixtes) comenteu-ho per aquí i muntem alguna cosa.

26è Cros de Vila-Seca

Didac
El proper diumenge 16 de novembre es realitza el ja tradicional Cros de Vila-Seca en el circuit del Parc de la Torre d'en Dolsa de Vila-Seca.

Les inscripcions s'han de realitzar abans del dia 14 i per a categories de promoció (participants de la Lliga Comarcal) abans del dimecres dia 12. Els que ja vau fer les inscripcions de promoció en l'anteriors cros, no cal que feu arribar l'inscripció, només en el cas d'alguna modificació de dades.

Projecte Escola 2008-2009

Didac
S'ha parlat, ara que hi ha més flexibilitat d'horaris per entrenar, iniciar un grup d'escola per a fills de socis, que recordem que ja la temporada passada se'ls va donar la possibilitat de federar-los. Així doncs a falta de concretar més endavant s'ha comentat que els divendres, a partir de les 18h fer sessions d'entrenament per a la quitxalla, i potser també la possibilitat de fer-ho els dissabtes pel dematí. Tot això està verd i encara es poden concretar coses, així que us convido a participar en opinions  / comentaris que podeu fer en aquesta mateixa noticia. I seguirem informant de novetats.