El CA Tarragona un any més al de Catalunya de Clubs de PC

Didac
Companys, anem reservant data, atletes, aficionats i tothom que vulgui gaudir d'una bona jornada d'atletisme, aquest anay donarem guerra, el 18 de gener el CAT tornarà a competir al Campionat de Catalunya de Clubs B a Vilafranca amb molt bons rivals en el grup com són el CA Manresa, CAV Andorra, CA Vic, CE Universitari, Girona Costa Brava, UA Barberà i el CA Montornès, aquests equips són els que han entrat per puntuació, i el CA Igualada ha renunciat a participar. Reserveu dates, per que es veurà espectacle, recordem que les proves a omplir (1 atleta per prova) són les següents

60 metres llisos, 60 metres tanques, 200 metres llisos, 400 metresl lisos, 800, 1500 i 3000, salt d'alçada, salt amb perxa, salt de llargada, triple salt, pes i relleu 4x200.

Esperem d...

Bones Festes!

Didac
El Club Atletisme Tarragona desitja a tots els socis, amics, atletes, companys ... unes Bones Festes!!!!!

Esteu convidats a la Festa de l'Esport

Didac
L'ajuntament de Tarragona ens convida aquest dimecres 17 de desembre a la Gran Festa de l'esport que tindrà lloc a la Sala August del Palau de congresos.

Esteu convidats tots els socis del CAT que vulguin anar.

Campionat Territorial de Proves Combinades

Didac
Aquest proper cap de setmana es disputa el Campionat Territorial de Proves Combinades a Cambrils en Jornada de dissabte tarde i diumenge matí, amb categories des de cadet fins a absolut.

La jornada començarà a les 15:00 de dissabte i finalitzarà el diumenge a les 13:00

Tothom que hi vulgui participar ha de fer-me arribar la seva inscripció abans del dimecres 17 a les 22:00

El CA Tarragona 2n per equips en la Mitja de casa i rècord del CAT

Didac
El passat diumenge en el marc de la 17a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona, el CA Tarragona pujava al podi per equips seguit del Runnersworld Tarragona amb una diferència de poc més de 9 minuts. Van participar una trentena de corredors del CA Tarragona i destacava sobretot la cursa de Pedro Ortega, que aconseguint la 4a posició establia un nou rècord per al Club Atletisme Tarragona, un rècord que datava del 1999 i l'establia amb 1 hora 10 minuts i 18 segons.