Campionat d'Espanya Veterans

Didac
Recta final de la pista coberta per als Veterans, aquest cap de setmana a Saragossa es realitzarà el 20 Campionat d'Espanya de Veterans, on el CAT serà representat per Quico Iborra en els 60 metres tanques i llisos, José Fco. Garcia en els 3000 llisos i finalment en les proves combinades (Pentatló) Pere Pardines i José M. Martin.

Sort a tots!

Campionat Catalunya Combinades Cadets-Juvenils

Didac
Una setmana després dels individuals torn per a les combinades dels més petits, Marc José en Juvenil Masculí i Montse Guinovart juntament amb Núria Torredemé en Cadet Femení representaran el CAT en aquests campionats.

Dissabte 28 començarà Marc en la prova d'Hexatló on realitzarà els 60 metres llisos, els salts de llargada, i alçada i el llançament de pes i finalitzarà el dia 1 de març amb els 60 metres tanques i el salt amb perxa.

D'altra banda les noies en jornada única el diumenge 1 de març disputaran la prova de tetratló amb les curses de 60 llisos i 60 metres tanques, el salt de llargada i el llançament de pes.

Molta sort a tots/es!

Marc José plata als Campionats de Catalunya Juvenil i Cadet

Didac
Aquest cap de setmana s'han disputat els campionats de Catalunya de Pista Coberta en les categories Cadets i Juvenils en que l'atleta del Club Atletisme Tarragona, Marc José s'ha endut la medalla de plata en els 60 metres tanques. L'atleta juvenil de primer any ha establert una marca personal amb un temps de 8.12 en semifinals on quedant segon darrere el recordman català de l'especialitat. En la final el guió ha estat el mateix, el vençedor ha estat l'atleta del FC Barcelona Arnau Erta establint un nou record dels campionats amb 7.99. Marc José en aquesta ocasió ha parat el crono amb un temps de 8.16 i 3r l'atleta del Cornellà Daniel Pacheco amb 8.32.

Marc José també ha participat en el concurs de salt de llargada on ha quedat 10è amb un millor salt de 5m66c...

Campionat de Catalunya Cadet-Juvenil

Didac
S'apropa el final de Vilafranca i el torn per al jovent del CAT. Aquest cap de setmana és celebra al recinte firal de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya infantil, cadet i juvenil. En la categoria cadet femení tindrem a Núria Torredemé en les proves de 60 metres llisos i 60 metres tanques i a Montse Guinovart en el salt de llargada. D'altra banda en una categoria superior en la juvenil masculí trobem a Marc José, inscrit en els 60 metres tanques, 200 metres llisos i el salt de llargada.

Els horaris d'actuació són dissabte 21

17.00 → Semifinals 60 mt cadet femení.
17.25 → Llargada Cadet femení
17.35 → Semifinals 60 mt juvenil masculí
17.50 → Semifinals de 60 m llisos cadet femení
Si s'escau
18.35 → Final 60 ...

Veterans i Absoluts a Vilafranca

Didac
Jornada intensiva aquest cap de setmana a Vilafranca, per una banda tenim als Veterans en proves individuals i convinades, amb la presencia de Pere Pardines i Jose Miguel Martin en la combinada, Quico Iborra als 60 llisos i tanques, Luis Saez a la llargada, Joan Valverde als 1500, Fernando Flores al 800 i finalment Jose Fco Garcia als 3000.

En categoria absoluta pel que fa a l'individual, per la coincidencia amb les proves combinades el CA Tarragona serà representat per Farouk Mellakhi en els 60 metres llisos.

I finalment en les combinades promesa-absolut tindrem a Robert Romaní, Agustí Oriol, Ferran Tortosa i Dídac Rios.