BON ANY 2010 PER A TOTHOM

Didac
Des del Club Atletisme Tarragona us desitgem una bona entrada d'any, per celebrar-ho també hem preparat un fons de pantalla per a que decoreu l'escriptori dels vostres ordinadors.

Aquest any 2010 correspon també a l'aniversari dels 20 anys de Club Atletisme Tarragona.

Salutacions a tothom.

Escola CAT: Cros de la Pobla, Pràctiques i varis

Didac
Aquest passat diumenge 27 es disputà el Cros de la Pobla els resultats dels quals trobareu en la nostra secció de resultats, a falta de corregir. Creiem que la participació va ser força elevada tenint en compte les dates. Esperarem també si arreglen els resultats perquè hi ha algun atleta que no figura en el llistat.

Us volem adjuntar també la convocatòria per a l'últim Cros puntuable per a la Lliga Comarcal abans del territorial de la Canonja, el cros del Pràctiques del diumenge 17 de gener.

Per últim recordar-vos que tornarem als entrenaments el divendres 8 de gener, i que ja podeu adquirir els xandalls i samarretes d'escalfament per als nens. Podeu contactar-nos al correu de l'escola per si voleu passar-lo a recollir algun dia d'aquesta setmana...

Inscripcions als Campionats de Catalunya, España i controls.

Nene
Recordar-vos a tots, que arriven els diferents campionats de Catalunya i d'España, ja sigui a la pista indoor com al cross. Per tal de poder participar, s'han de fer les inscripcions. Així qui vulgui participar, pot indicar-me al meu correu-mail o al correu intern del CAT que vol participar, indicant el campionat, la/es prova/es, marca amb data i lloc si cal.

Robert Romaní s'imposa en el Campionat Territorial de Combinades

Didac
Exceŀlents resultats dels atletes del Club Atletisme Tarragona aquest passat cap de setmana 19 i 20 de desembre a Cambrils en el Campionat Territorial de Proves Combinades d'Hivern.

Juvenil FemeníLa primera jornada es disputava el dissabte per la tarda sota un fred intens i un alt percentatge d'humitat. Primer era el torn de les atletes femenines, en les categories juvenil, júnior i absolut que feien el pentatló en una sola jornada. L'atleta del CAT Núria Torradamé era segona en els 60 metres tanques juvenils amb un temps de 9.9 ventosos. En el salt d'alçada era 4a al saltar 1.26, 3a al Pes amb 6.51 i també tercera en el Salt de Llargada amb una marca de 4.38 ventosos. L'última prova els 600 metres parava el crono amb un temps de 2'20"8 aquestes marques li permetien sumar ...

Pedro Ortega i el Club Atletisme Tarragona s'imposen a Vilafranca

Didac

Vilafranca

Aquest diumenge 20 de desembre s'ha disputat la 30a edició de la Mitja Marató de l'Espirall a Vilafranca es tracta de la Mitja Marató més antiga de Catalunya. La cursa ha estat dominada pel tarragoní Pedro Ortega (Club Atletisme Tarragona) que s'ha imposat amb un temps de 1:11:20 seguit de Alex Carreras (Running Valles) amb 1:12:47 i Sergi Casas 1:12:59. Ortega ha liderat l'equip del Club Atletisme Tarragona que aconseguien la primera posició per equips.

La resta de l'equip masculí i femení que han contribuït a la victòria han estat:

01:19:56 Juan Manuel Nieto Arjona
01:20:26 Pere Gomes Miquel
01:25:54 Emili Barberan de Miquel
01:35:03 María José Aguirre Chacón
01:37:37 Iván Gonzalez Heras
01:38:14 Joan Tares Queralt

Amb ...

El Club Atletisme Tarragona, al Campionat de Catalunya de Clubs

Didac
Per tercer any consecutiu el Club Atletisme Tarragona ha aconseguit plaça per al Campionat de Catalunya de Clubs del Grup B, tot hi aconseguir una major puntuació que l'any passat (300 punts més) la cosa ha estat renyida i molts clubs de primer nivell s'han quedat fora.

Així doncs aneu reservant la data del 17 de gener, perquè hi ha una cita a Vilafranca. El grup ha quedat de la següent manera:

Aquadiver GEEG (class.temp. 2008-2009)
CA Nou Barris 8.547 punts
CA Vic 8.515 "
UA Barberà 8.276 "
Girona Costa Brava 8.175 "
Pratenc AA 8.097 "
CA Tarragona 7.340 "
CE Universitari 7.336 "

El nivell està servit, i per a que veieu, s'han quedat fora molts clubs de primera divisió catalana

No classifiquen
CA Igualada 7.228...

Campionat Territorial de Proves Combinades

Didac
Aquest cap de setmana 19 i 20 de desembre es disputarà el Campionat Territorial de Proves Combinades d'Hivern a la pista d'atletisme de Cambrils.

Fins a 8 atletes representaran el CAT.

En la categoria Màster competiran l'actual Campió d'Espanya Indoor, Pere Pardines i José M. Martin, en la categoria juvenil femení debutant en la categoria Montse Guinovart i Núria Torradamé, Marc José serà el representant masculí de la categoria.

Finalment en categoria absoluta competiran Ferran Tortosa, Robert Romaní i Dídac Rios, esperem tenir una bona climatologia i bons resultats.