Colònies ECAT Setmana Santa 2011

Berni

Hola a tothom, ha trigat en venir, i sentim comunicar-vos-ho amb retard, ja que voldríem haver avisat amb més antelació, però volíem tenir-ho tot lligat i organitzat

Ara ja us podem anunciar que s'obren les inscripcions per a les Colònies ECAT 2011 que aquest any tindran lloc a la Finca de Prades de l'English Summer.

Finalment les colònies no podran durar una nit més que l'any passat (ho sentim pels nens i per alguns pares) ja que el diumenge pel matí tenim competició per equips ( la lliga catalana de clubs) i el dimecres no hi podem ser ja que necessiten la casa buida per uns nous inquilins. Per tant començarem l'estada el diumenge 17 d'abril per la tarda (els nens i nenes vindran dinats de casa) i sortirem de la casa el dimarts 19 d'abril, també per la tarda.

El preu de les colònie...

Jornada de pista a Vinaròs.

Nene

Aquest proper dissabte, el Club Atletisme Tarragona anirà a competir en un hexangular de pista, que tindrà lloc a les pistes de la ciutat de Vinaròs.

La jornada servirà de preparació per l'inminent Lliga de Clubs que arrivarà els propers 10 i 17 d'abril, en mitjes jornades i el 15 de maig com dia de la final.

En aquesta jornada, l'equip masculí anirà acompanyat por un bon grapat de atletes fémines, que també prepararant la seva participació a la Lliga de Clubs, encara que aquesta vegada juntament amb el FACVAC.

Campionat de Catalunya de 10000 m.ll.

Nene

Aquest proper dissabte, en el Campionat de Catalunya de 10000 metres llisos, que tincrà lloc a Gavà, el CAT estarà representat en tres categories. En la prova absoluta, estarà Pedro Ortega, després de tenir la mínima que demana la FCA.

 

En la categoria de veterans 35, tindrem dos representants, César Esteban y Jorge de Andrés. Y per últim, en veterans 40, Fernando Flores competirà tancant la representació del club.