L'equip benjamí femení finalista dels Premis Avriga Fvscvs

Didac

L'equip benjamí femení que es van proclamar Campiones de Catalunya per equips la temporada 2010-2011 han estat finalistes dels Premis Avriga Fvscvs 2011 que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès. Aquest premis són un reconeixement del treball i dedicació a la promoció de l'esport en edat escolar que realitzen diàriament municipis, centres, entitats, entrenadors, mestres ...

L'equip benjamí ha estat finalista en la la categoria de "Equip femení en edat escolar que ha destacat pels seus mèrits esportius i que hagi projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit", sense cap mena de dubte tot un nou premi i reconeixement per a l'equip estar en aquesta nominació.

L'acte de lliuraments de premis serà el divendres 7 d'octubre a l'Auditori Casal Popular de la Pobla de Mafumet. ...

Victòria de Pedro Ortega als 10 km de Riudoms

Jorge
Fotografia de Tretzesports

Aquest diumenge 18 de setembre es celebrava la tercera edició dels 10 km en ruta de Riudoms. El vencedor va ser l'atleta del C.A. Tarragona Pedro Ortega amb un temps de 34:56, bastant notable per les característiques del circuit i el fort vent que va bufar en la cursa. El podi el van completar, per aquest ordre, el també atleta del CA. Tarragona J. de Andrés i Sergi Bel (Runnersworld Tgn). En categoria femenina el podi va ser per G. Prieto (1era, d'Esports Armobal), P. Giménez (2ona, l'Esquadra) i E. de la Iglesia (3era, C.N. Reus Ploms).

Vuit atletes més del nostre club van prendre part d'aquesta cursa, i van arribar en les següents possicions: V. González (4rt), R. Antón (16è), J.F. García (19è), E. Barberán (39è), J. Cendrós (73è), J. Blanco (79è), I. Lópe...

Revisions mèdiques 2011-2012

Didac

Com cada any, els empadronats a Tarragona, podreu fer la revisió mèdica amb el descompte que podeu aconseguir en les oficines del OMAC de la Rambla Nova, per als socis del CA Tarragona que no estigueu empadronats a Tarragona i volgueu fer la revisió amb el mateix descompte i no ho havíeu demanat altres anys només heu de demanar-ho al secretari, per correu electrònic o personalment. Teniu temps fins al 30 de setembre. Per als nouvinguts al club, la data límit serà fins al 31 d'octubre.

Salutacions i gràcies

La Tetratló de Santa Tecla ja és aquí

lluis

Un any més, aquest dissabte 17 de setembre el Club Atletisme Tarragona té a bé organitzar la VIII TETRATLÓ DE SANTA TECLA, competició de caire popular pensada per a petits i grans que coneguin o vulguin conèixer aquest esport nostre.

La convocatòria és a les 09.30 h. a les pistes de Campclar, per fer les inscripcions, donar dorsals, i escalfar. La tetratló comença a les 10.00h, per la canalla, i a les 11h pels grans.

És una trobada popular, per tant també es poden animar els pares i mares de l'Escola CAT a participar en la categoria absoluta, així com qualsevol altre persona que tingui ganes de xafar pista i provar difernets modalitats. Inclou 4 proves: una de velocitat (100 metres llisos), un salt (de llargada), un llençament (de pes) i una cursa de mig fons (800 m per les noies i 1000...

Destacada participació dels membres del CAT a la IV Cursa Arrabassada

Jorge

El passat 3 de Setembre es van disputar la IV Cursa de l’Arrabassada, organitzada pels companys de RunningSolutions-Runnersworld. De fet és mes acurat parlar de “curses” que de “cursa”, ja que hi ha diverses curses, en funció de l’edat, pels nens i nenes com dos distàncies pels adults, les clàssiques de 5 km i 10 km (una o dues voltes a un circuit de 5 km pel passeig marítim Rafael de Casanoves i rodalies).

A les categories infantils la participació de membres de l’ECAT va ser molt nombrosa, sent la camiseta lila i blanc una constant en totes les curses. Als 10 km l’actuació dels membres del CAT va ser excel·lent: F. Flores (7è), P. Gomés (8è), R. Torralba (11è) i X. Segarra (33è).Al 5 km els participants del CAT van ser J. de Andrés (1er), X. Ros (43è) i N. Ros (49è).

 El podi mascul...

Torna l'ECAT el proper dimarts dia 20

Didac

El proper dimarts 20 de setembre s'iniciaran els entrenaments de la nova temporada 2011-2012 per a la catnalla de l'ECAT, amb un fotimer de nous reptes. Aquest ja serà el tercer any i l'Escola no para de créixer, fet que implicarà ampliar els grups i amb ells el personal tècnic dedicat.

Els minis (nascuts 2005-06-07) realitzaran dos entrenaments setmanals, els dimarts i divendres de 18 a 19h i l'encarregada serà Montse Guinovart, que ja va portar-los la temporada passada. Amb ella s'incorporarà algun monitor de suport.

En la categoria benjamí (2003-2004) repeteix José M. Martín amb el mateix horari de l'any passat, dimarts i divendres de 17:45 a 19:15.

Més novetats en la categoria aleví (2001-2002) que passa a ser un únic grup amb Bernat Rocamora amb el suport de Bàrbara Pintado, gru...