Pedro Ortega el primer local a la Mitja de Tarragona

Didac

Bon nivell en el 20è aniversari de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona, que també estrenava circuit, amb petits canvis en els primers quilòmetres de recorregut. Èxit de participació, amb 2026 atletes finalitzant els 21 km, i bon nivell en les marques on l'atleta marroquí del Runnersworld At. Mohammed Benhbarka va establir un nou rècord del circuit amb 1:06:19

Bona actuació dels atletes locals del CA Tarragona, que un cop més destacaven per quantitat i qualitat, va ser el club que més atletes federats va aportar a la Mitja. L'atleta local més destacat va ser Pedro Ortega, que va acabar 7è amb un molt bon temps de 1:10:21, Ortega, que va mantenir-se amb el segon grup cap davanter els primers quilòmetres va despenjar-se una mica els últims 7km. Bona actuació també de Víctor González que s...

3a Volta a l'Estany dIvars

ebdem

L'atleta del club Atletisme Tarragona Júlia Ollé va entrar en 3a posició a la 3a Volta a l'Estany d'Ivars de 10300 mtrs amb un temps de 44'47", on va guanyar Carme Millán de Maratonians del Segre amb un temps de 44'30". En categoria masculina va guanyar Xavi García Insa del Pratenc amb un temps de 34'16"

5è Cros de Bonavista

Didac

El proper dissabte 26 de novembre es disputarà el 5è Cros de Bonavista, aquest cros, de forma extraordinària es disputarà el dissabte pel matí. El cros es disputarà als voltants de l'Escola Bonavista, podeu veure'n la situació al esdeveniment del nostre calendari.

Recordeu de notificar als entrenadors, o per correu si no teniu previst assistir-hi. No us oblideu tampoc dels imperdibles per als dorsals!

Ramón Antòn Valentí 7è a la MCD i Pedro Ortega 4t als 10K

Didac

10K MCD 2011L'atleta del Club Atletisme Tarragona Ramón Antón ha entrat en 7a posició en la II Marató Costa Daurada amb un temps de 2h 50' 47", Antón ha estat el primer de la seva categoria veterans M50. També hi ha participat Pere Gomés que ha estat 19è amb un temps de 2h 58' 48" que també ha estat 4t en la categoria Veterans M40. L'atleta Jorge de Andrès, que va ser tercer en l'edició de l'any passat es va veure obligat a abandonar al voltant de la mitja marató motivat per les males sensacions i la mala senyalització de la cursa. El vencedor de la Marató ha estat l'atleta del J'Arribu David Guiamet amb 2h 30' 07" seguit de Javier Lozano (Atletismo Arroyo) 2:34:44 i Toni Pallares (Independent) amb 02:39:53.

Paraŀlelament s'ha disputat la cursa de 10 Km on han participant Pedro Ortega que ha esta...

IX Trobada Territorial de Tardor i Cros del Roquissar

Didac

El proper dissabte 19 de novembre es realitzarà el primer contacte amb la pista per als atletes a partir de la categoria aleví (2001-2002). Es realitzarà la tradicional Trobada de Tardor per equips Sub 14 (Alevins + Infantils) i Sub 18 (cadet + juvenils). Les proves començaran a les 10 del matí i trobareu el calendari en els arxius adjunts a la notícia. Caldrà que parleu amb els entrenadors per saber més detalls de la convocatòria i les proves que haureu de realitzar.

D'altra banda us avisem que hi ha el II Cros del Roquissar (Altafulla) el diumenge dia 20, aquest cros no entra dins del nostre calendari així que no es faran inscripcions a no ser que ens digueu que hi voleu participar, si algú hi vol participar ens ha d'avisar per correu o als monitors abans del dimecres 23.

...

35è Cros Els Àngels

Didac

El proper diumenge 13 es celebrarà el Cros dels Àngels, ni més ni menys que la 35a edició. Les curses per a categories cadet/infantil seran les primeres i es realitzaran a partir de les 10 del matí.

Recordem que cal avisar si no teniu intenció d'anar, per fer les inscripcions el mes reals possibles i així facilitar la feina als organitzadors. 

Per poder participar, cal estar donats d'alta al programa del Consell Esportiu i es obligatori per poder estar donats d'alta haver-nos facilitat el número de CATSALUT del vostre fill/a. Tots aquells que no ens l'hagin facilitat, no tindran dorsal per al Cros.

Recordem també que la convocatòria us la dirà el monitor corresponent, aquesta acostuma a ser uns 40 minuts abans de la prova, i no oblideu les agulles de tanca.

Podeu descarregar els hor...

Gran participació i bons resultats en l'estrena a Vila-seca

Didac

29è Cros Vilaseca nov2011 7Una matinal grisa i amb pluja constant va acompanyar el passat diumenge 6 de novembre en el 29è Cros de Vila-Seca, no obstant, la participació del Club Atletisme Tarragona va rondar els 60 atletes des de pre-benjamí a veterans.

La primera cursa que es va disputar va ser la de Veterans (+35 anys), conjuntament amb les categories juvenil (95-96) i junior (93-94). Tonyo Gironès (CA Tarragona) va imposar el seu ritme des del principi, seguit de prop, en un primer moment d'alguns atletes juvenils, a mesura que avançava la cursa la victòria va estar clara, Gironès va parar el crono en 19'33" seguit pel seu company Fernando Flores que va ser segon (primer M40), 5è va ser Jose Fco. Garcia, 8è Victor Lopez, 9è Emili Barberan, 12è Pere Pardines, 12è Joan Domingo i 14è Enrique Hernandez que va gu...