Resultats dels veterans del CAT a l'europeu de pista coberta

JosepM

Durant la setmana del 19 al 24 de març s'ha disputat a Donostia l'europeu de pista coberta de veterans. El club ha estat representat per 6 atletes i els resultats que han aconseguit són els següents:

Alícia Garcia (F40). Ha quedat 5ena d'Europa als 800 metres. A la final es va córrer a bon ritme i l'Alícia va acabar amb molta força cosa que li va permetre avançar a dos rivals en els últims metres i acabar en l'esmentada cinquena posició.

Marisa Pradillo (F50). Va assolir la 10ena posició d'Europa al llançament de disc. Va fer un millor llançament de 19.51 metres cosa que li suposa millorar en més d'un metre la seva marca personal en aquesta prova.

Joana Pinyol (F45). Va quedar 11ena d'Europa al llançament de disc. La seva actuació va estar condicionada pels dos nuls que va fer en els prime...

Los fondisCATs a tope este fin de semana.

Nene

Hemos tenido varios frentes atléticos este fin de semana. Desde el europeo de pista cubierta de veteranos en Sanse hasta la cursa del Calçot. 

En esta cursa de Valls, en la mitja: Pedrito 3º/2ºM3 1.16.00 y Juan Blanco 37º/2ºM6 1.287.49. Y en la carrera corta: 3º/1ºM2 Víctor González 36.16, 11º/3ºM4 Toño Gironés 39.26, 20º/5ºM4 Toni Ramos 40.54 y Isidre López 42º/14ºM2 45.35.

En el Campionat de Catalunya de 10000 m.l., en Gavà. Fernando Flores 5ºM40 36.31"75, José fco. García 6ºM45 40'25248, Jordi Miró 1ºM50 41'04"28 y na Júlia Ollé tuvo que retirarse con problemas físicos.

Jordi Miró, campió de Catalunya veterà-50 de 10000 m.ll. a Gavà.

Nene

L'atleta Jordi Miró, aquest passat dissabte, ha aconseguit la primera posició a la prova de 10000 m.ll. del Campionat de Catalunya veterà M-50. Encara no tenim els resultats oficials, però en Jordi quasi baixa de 41' a dita prova. La tarda a la ciutat de Gavà era ideal per assolir bones marques. També van participar Fernando Flores en M-40 i José Fco. García en M-45. Quan hagin resultats els anunciarem.

MARIA MONTAÑÉS ARBÓ, 8ª AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE PISTA COBERTA A ANTEQUERA

TXOMING

Debut de la nostra atleta a un campionat d'Espanya de pista coberta on han pesat els nervis de la competició.

Maria no ha pogut entrar en la competició en cap moment i ha estat amb un llançament de 10'20 8ª. La prova ha estat guanyada per Belen Toimil amb una marca de 15'10 i en 2ª posició de Georgina Vila amb 12'45.

A seguir treballant ja que aquest debut es per mirar cap amunt.

Marató de Barcelona.

Nene

Els atletes del CAT, Emili De Miquel y Pablo Rosendo han participat aquest diumenge en la mítica cursa de marató de la ciutat de Barcelona, arrivant Emili en el lloc 729º amb un temps de 3h.00'48", a punt de fer un sub-3h., i Pablo amb un temps de 3h.20'33", ha quedat en la 2297ª posició.

A tots dos moltes felicitats per la marca asol.lida.

Control Territorial

Fertor

Aquest dissabte dia 16 de març, tindrà lloc a Camp Clar, en jornada matinal, el primer control en pista d'aire lliure.

Les proves començaran a partir de les 10:00 fins les 13:20, us adjuntem l'horari, parleu amb els vostres entrenadors per concretar les proves i horaris!!

Ens veiem a les pistes!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR A SABADELL. MARIA MONTAÑÉS ARBÓ: MEDALLA DE BRONZE AL LLANÇAMENT DE PES.

TXOMING

 

 

Avui la matí a Sabadell hem tornat a viure un “déjà vu”. És a dir, una altra Montañés Arbó al podi de llançament de pes, amb un canvi lleuger, en contes de Montserrat, Maria.

En el primer concurs que s’ha realitzat aquest matí, dues de les nostres atletes concursaven al llançament de pes. Marina Tibau i Maria Montañés Arbó en una prova on com ha dit un entrenador,Pau Cecilia, hi hauria bufes per pujar al podi, a la fi ha estat Maria qui ha assolit la medalla de bronze  amb un millor llançament e 10'55. Cal destacar que entre la 3ª i la 7ª només hi ha hagut una mínima diferència de 14 centímetres. L’emoció ha estat servida i a la fi ha estat Maria Montañés la que ha pujat al podi. Cal destacar que de les 8 atletes que han participat, 4 eren de la província de Tarragona.

Felicitats a l...

GRAN MATÍ A SABADELL. MIREIA LÓPEZ I MONTSERRAT MONTAÑÉS: BRONZE

TXOMING

Aquest matí, dos de les tres atletes que han competit a Sabadell han assolit la medalla de bronze. Mireia López Urbano en una fantàstica cursa de 60mt ha fet millor marca personal. La cursa s'ha desenvolupat de manera molt emocionant ja que al passar  la 3ª tanca, Mireia anava en segona posició, lloc  que ha mantingut fins la darrera tanca on ha estat superada, però ha aconseguit una gran tercera posició. Felicitats a  Mireia i als pares: els doble A; Àngels i Àlex. Després el festival ha continuat amb la Montserrat Montañés Arbó  en el llançament de pes. Montserrat en el sisè intent   s’ha tret de la màniga un llançament de 10’35mts, que l’ han pujat fins el tercer calaix del podi i guanyant la medalla de bronze.

Marta Targa Garcia ha participat a les proves de 60 mt tanques on ha fet 1...