6é Quart de Marató de Reus i 1ª cursa de 5,5 kms.

Nene

Aquest passat cap de setmana, a la ciutat de Reus, sota un fred intens i una pluja persistent, va tenir lloc el quart de marató i la cursa de 5,5 kms.

A la primera cursa, el primer classificat del CAT va ser Toni Ramos, que venia de guanyar la cursa de muntanya de Vilanova d'Escornalbou. En Toni va arrivar 16è/5éM4, amb un temps de 39'31". Darrera d'ell arrivaren Carlos Soriano 17é/6éM2, Joan Blanco 25é/2onM6, Emili 34é/7éM4, Isidre 38é/13éM2 i Andreu Aluja 63é/3er M1.

Bona cursa de Andreu Aluja, sent jove realitzà una marca de 45'36".

A la cursa de 5 kms, en primer lloc arrivare Víctor González amb un temps de 18'33, en quart lloc i primer M5 José Fco. García, i 11é/5é M1 David Martínez.

Moltes felicitats a tots ells per la sensacional cursa en un dia prou dur.

...

Campionat Territorial de Proves Combinades

Fertor

Aquest cap de setmana ens toca anar a Cambrils!! on tindrà lloc el Campionat Territorial de Proves Combinades!!

La jornada començara el dissabte a la tarda, i finalitzara el diumenge al matí.

Les categories que poden participar son des de aleví fins a Cadet!

Us adjuntem el horari i normativa, qualsevol dubte contacteu amb els entrenadors!

Gràcies!

Cursa de El Catllar i l'Almostrek.

Nene

Este fin de semana pasado, tuvieron lugar dos carreras de montaña, una en el Baix Camp y otra en el Tarragonès. En la primera participó Víctor López, logrando un meritorio 58º lugar/4ºM5. Y en tierras tarraconitas, 1º llegó Víctor Gonzálex y 3º/1ºM40 Jorge De Andrés. ¡ Felicidades zagales !

El cap de setmana més ple de la temporada

Berni

Aquest cap de setmana el tenim ple de jornades, on hi participen des dels més petits de l'escola fins als més grans del club.

Dissabte pel matí es disputa a Mataró la prèvia del campionat de Catalunya de relleus de les categories aleví, infantil i cadet. Portem la increïble suma de 16 equips entre les tres categories:   dos equips 4x60 AF,   un 4x60 AM,   dos 3x600 AF,   un 3x600 AM;   dos 4x80 IF,   un 4x80 IM,   dos 4x200 IF,   un 4x200 IM;   un 4x100 CF,   un 4x100 CM,   un 4x300 CF   i   un 4x300 CM.

Per la tarda del mateix dia, a les pistes de Camp Clar hi ha la 1a jornada del campionat territorial benjamí-aleví-infantil-cadet individual i per equips sub-14 i sub-18.

Diumenge pel matí, és el torn dels més petits de l'escola, el CET organitza una trobada del Gaudint de l'Atletisme, i e...

2ª Fira de l'esport i el lleure del Camp de TGN a Vilanova d'Escornalbou.

Nene

Els dies 20 i 21 d'abril tindrà lloc la 2ª fira de l'esport i el lleure del Camp de Tarragona, a la localitat de Vilanova d'Escornalbou.

És una fira plena d'activitats, que a part de dirigides als atletes, bikers,... també són per tota la família, on gaudireu d'una estona agradable en un lloc meravellós.

Aneu a www.firaesport.cat o www.vescornalbou.cat i trobareu tota la informació.