X Tetratló de Santa Tecla

Didac

El proper dissabte 14 de setembre, arriba la 10a edició de la Tetratló de Santa Tecla, un any més, petits i grans compartiran atletisme a peu de pista amb dos categories diferenciades. Es tracta d'una jornada atlètico-festiva, apte per a totes les edats. 

Les inscripcions son completament gratuïtes i es poden formalitzar mitjançant el correu inscripcions@clubatletismetarragona.cat per tal de agilitzar a l'organització.

S'ha d'indicar Nom, data de naixement i categoria (masculí o femení).

Categories de l'esdeveniment

Promoció: Nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2009
Absoluts: Atletes nascuts i nascudes el l'any 2000 i anteriors. (S'inclouen els cadets 1999 i 2000)

A continuació l'horari previst per a la jornada:

09:30 - Inscripcions
10:15 - 100 metres llisos ABSOLUTS
...

Obertes Inscripcions per a l'escola d'atletisme - ECAT 2013-2014

Didac
Ens plau comunicar-vos que hem obert el plaç d'inscripcions a la nova temporada, 2013-2014, el procediment per a renovar serà el mateix de l'any passat:
 
Hem obert les inscripcions a la nostra pàgina web http://clubatletismetarragona.cat/ecat/inscripcio i només caldrà que confirmeu prement un botó i anotant el nom dels fills/es i el correu electrònic de contacte. 
 
Quan haguem tramitat la inscripció us confirmarem les dades per correu electrònic per a que les pugueu revisar. Si hi hagués qualsevol canvi no dubteu en comunicar-nos-ho al nostre correu escola@clubatletismetarragona.cat
 
Reviseu la informació per a la nova temporada, ja que hi ha alguns canvis, aquí alguns dels destacats
 
- Els minis (2007-2008-2009) amplien els horaris, i realitzaran ...