23ª Mitja Marató de Tarragona i 2ª Cursa de 10 kms Ciutat de Tarragona

Alex

Aquest passat diumenge s’ha disputat la 23ª Mitja Marató de Tarragona on han participat 2.803 atletes. Els atletes del Club Atletisme Tarragona han quallat una sensacional actuació, quedant quarts a la general per equips.

El dia va acompanyar amb una excel·lent temperatura, escàs vent i nombrós públic animant pels carrers de la ciutat. Cal afegir l’ambient festiu que es respirava al Km 15 on l’habitual avituallament del Club Atletisme de Tarragona s’ha fet notar animant el pas dels atletes en el moment més complicat de la cursa.

L'equip tarragoní es presentava amb un equip integrat per 17 atletes, que han posat la nota de color (lila) pels carrers de la ciutat. Pedro Ortega, quart amb 1h 10 min 25 seg ha encapçalat el grup d'atletes del Club Atletisme Tarragona, i que ha estat integrat ta...

Convocatòria Cros diumenge 1 de desembre

Jose

S'acosten noves dates del calendari de cros i aquesta vegada l'escola participarà en dos curses diferents:

- els més petits, nascuts entre els anys 2009 i 2005, ho faran al 4t Cros del Col·legi Mare Nostrum a Tarragona (horaris i distàncies a http://www.cetarragones.cat/documents/56439078reglament-cros-mare-nostrum-13.pdf)

- els nens i nenes nascuts/des entre 2004 i 1999 participaran al cros del calendari federatiu en el 25è Cros Ciutat de Valls (horaris a http://www.crossvalls.es/horaris.html)

Recordeu tots aquells que encara no hagueu confirmat l'assistència de l'atleta de comunicar-ho als entrenadors per tal de poder fer la inscripció.

Esperem poder seguir gaudint de les proves amb tanta participació i esforç dels més joves del club.

NOTA:  Un recordatori més... tots aquells que vau parti...

Calendari de competicions ECAT Novembre-Desembre

Didac

Us facilitem el programa de competicions previst per als mesos de novembre i desembre, que corresponen al primer trimestre de la temporada, us anirem facilitant els horaris i informació necessària de cada esdeveniment a mesura que els tinguem.

 

Es important que en les competicions de cros del consell (Cros Escolar) sapiguem la voluntat de participació el dimecres abans d’aquesta, ja que el programa per a fer les inscripcions el tanquen i no permet fer-ne a posterior.

Us recordem també la necessitat de portar agulles de tanca a les competicions per tal de poder-vos penjar els pitralls.

 

Convocatòria XI TROBADA TERRITORIAL DE TARDOR SUB - 18 i SUB - 14

Jose

ACTUALITZACIO: Canvis en els horaris

No fa gaire que ens hem posat a competir amb la nova generació d'atletes i ja tenim l'oportunitat de gaudir d'una competició per equips a pista. El properi dia 23 de novembre, a les pistes de Camp Clar, es durà a terme una Trobada per equips. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre 1999 i 2004 (categories aleví fins a cadet).

Donat que es tracta de competició per equips us agrairem ens feu saber amb qui podrem comptar per tal de gaudir d'una bona jornada d'atletisme (els monitors us facilitarem més informació).

Us esperem a tots... també caldrà els ànims del públic.

ÀMPLIA PARTICIPACIÓ I MOLTS PODIS EN EL PRIMER CROS DE LA TEMPORADA DISPUTAT A L’ESCOLA DELS ÀNGELS

Alex

Aquest passat diumenge s’ha disputat, a Tarragona, el 37è Cros de l’Escola Els Àngels-La Granja.

L’Escola del Club Atletisme Tarragona ha estat àmpliament representada. Una gran representació de nens i nenes han fet del lila el color més vist a les curses dels més petits, ja que 75 nens i nenes de l’Escola han estat presents en aquest cros que és el més antic de la comarca.

En categoria Cadet, Alícia Vázquez ha quedat 3ª, i Carla Morera, 5ª. En categoria masculina, Xavier Ros, ha quedat 4art en una cursa molt ràpida.

A la categoria Infantil, Sira Bo ha fet una esplèndida cursa arribant 2ª. Darrere d’ella, han arribat Marta Targa (6ª) i Mireia López (7ª). La cursa dels cadets i infantils s’ha fet a l’hora i les participants han demostrat un gran estat de forma ja en aquest inici de temporad...

Convocatòria 37è Cros de l’Escola Els Àngels-La Granja

Jose

El proper diumenge l’escola del CAT inicia la temporada de competicions. El dia 10 de novembre es disputa el 37è Cros de l’Escola Els Àngels-La Granja. El circuit està ubicat a C/Menorca, 24 · 43006 · Tarragona, al barri de La Granja.

Us esperem a tots i totes.

NOTA:  Adjunt podreu trobar horari de la prova per totes les categories i us recordem la necessitat de confirmar la participació del vostre fill/a per tal de poder fer la inscripció.