Tot a punt per l'inici de l'Escola CAT demà divendres

lluis

Un any més, i ja en van set, l'Escola del Club Atletisme Tarragona es posa en marxa, amb il·lusions renovades i molta força. A partir de demà divendres, dia 25, a les 17:45, prop de 170 nens i nenes tornaran a gaudir de l'atletisme en la seva versió més lúdica  i de retrobar-se amb els amics i amigues de temporades anteriors.

En l'any del 25è aniversari del CAT, l'Escola es troba a ple rendiment, com ho demostra que s'està a punt d'assolir el nombre màxim d'inscrits, fet que obligarà a tancar les inscripcions en breu. Repartits en diferents grups per edats, que van des dels minis nascuts a partir del 2011, fins als cadets dels anys 2001 i 2002, els entrenaments es duran a terme dimarts, dijous i divendres de 17:45 a 19:15, excepte pels minis i benjamins, que els dijous descansen. A tots ...

Josep M. Mateo, sots-campió de Catalunya de pentatló

JosepM

L'atleta del Club Atletisme Tarragona, Josep Maria Mateo, ha aconseguit la segona posició en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Veterans que s'ha celebrat el dia 19 de setembre a les pistes de Palafrugell.

L'atleta del CAT va ser molt regular en les cinc proves que componen la pentatló, aconseguint guanyar 3 de les 5 proves en la seva categoria: llargada, 200 metres llisos i disc. Va començar la jornada amb un salt de 5.29 metres en el salt de llargada. A continuació, en el llançament de javelina va assolir els 23.62 metres. Seguidament, en la prova de 200 metres llisos, va obtenir un bon registre de 26.37 segons. En el disc va llançar 25.18 metres. Per acabar, en la prova llarga, els 1500 metres, va fer un temps de temps de 5:39.50. Amb la suma dels punts de les diverses proves, v...

XII Tetratló de Santa Tecla

JosepM

El proper dissabte 19 de setembre, arriba la 12a edició de la Tetratló de Santa Tecla. Un any més, petits i grans compartiran atletisme a peu de pista amb dues categories diferenciades. Es tracta d'una jornada atlètico-festiva, apte per a totes les edats i condicions físiques. Aquesta activitat està oberta tant a la gent del club com a la que no ho és i tant si es té fitxa federativa com si no es té.

Com cada any les proves es disputaran a les pistes d'atletisme del poliesportiu de Campclar.

Les inscripcions son completament gratuïtes i es poden formalitzar mitjançant el correu inscripcions@clubatletismetarragona.cat per tal de agilitzar a l'organització. També es podran fer el mateix matí de la tetratló.

S'ha d'indicar Nom, data de naixement i categoria (masculí o femení).

Categories d...

El CAT present a l'exhibició de salts de perxa i alçada a la Plaça de la Font

lluis

El Club Atletisme Tarragona estarà molt ben representat en la segona exhibició de salt d'alçada i perxa Tarragona 2017 que tindrà lloc aquest diumenge a la Plaça de la Font de Tarragona. L'activitat, que començarà a les 17 hores i comptarà amb la presència de quatre atletes del Club Atletisme Tarragona, una atleta del Club Gimnàstic i un bon grapat de primeres figures espanyoles d'aquestes especialitats.

Es podran veure en acció alguns dels millors atletes estatals d’aquest esport com el campió d’Espanya Miguel Ángel Sancho, la subcampiona d’Espanya de salt d’alçada Cristina Ferrando, o la campiona de Catalunya de salt de perxa Ana Maria Pinero i l’olímpic Igor Bychkov, qui va participar en els Jocs Olímpics de Londres.

Per part del CAT prendran part en l’exhibició de salt amb perxa Iris ...