Últim cros de l’any: Mare Nostrum

BlancaT

Aquest cap de setmana, els atletes de l’ECAT han pogut gaudir de diverses competicions. El dissabte començava amb el Trofeu Nadal del Reus Ploms, on els benjamins van poder estrenar les competicions en pista amb un 60mll i un 600mll. I, per la tarda, s’iniciava el Campionat Territorial de Proves Combinades a Cambrils, el qual s’estenia fins diumenge.

I, el diumenge també, els atletes de l’escola van participar al cros del Mare Nostrum, el que ha sigut l’últim cros d’aquest any, i en el qual el club també hi participa com a col·laborador.

Els resultats més destacats del cros van ser: les victòries de Carla González a la cursa infantil, de Joan Sinfreu a la benjamí 2007, de Guillem Ferran a la prebenjamí 2008 i de Marçal Sinfreu a la mini 2011; les 2es posicions d’Aleix Lago a la infantil, ...

Gran èxit de participació i resultats al Territorial de combinades de Cambrils

lluis

Els atletes del Club Atletisme Tarragona van assolir una sensacional actuació en el Campionat Territorial de proves combinades d'hivern disputat aquest cap de setmana a Cambrils, en aconseguir sis victòries i altres deu places de podi, a més d'una elevada participació en totes les categories. Les victòries foren per Bernat Verdú, Jan Sans, Pere Pardines, Laurine Marimón, Mireia López i Maria Álvarez.
Nil Pinyol era segon en la combinada infantil amb 840 punts, per darrera de Roger Martínez (FACVAC), mentre que Pol Aixalà era tercer (822), David Bonnin sisè (594), Oriol Aldave setè (489), Òscar Bartolomé novè (463) i Nil Aixalà desè (418)
Bernat Verdú s'imposava en la prova cadet amb 2.544 punts, amb Mario Sánchez tercer (2.283) i Lucas Fariña quart (2.124), mentre que Edgar Jose i Ale...

El CAT rep el reconeixement de l'Ajuntament de Tarragona

lluis

El Club Atletisme Tarragona ha estat objecte aquest dilluns d'una recepció oficial per part de l'Ajuntament de Tarragona, presidida pel seu alcalde, Sr. Josep Fèlix Ballesteros i pel segon tinent d'alcalde d'Esports, Jocs Mediterranis, Transparència i Ciutat Intel·ligent, Sr. Javier Villamayor. El motiu de la recepció ha estat reconèixer la tasca esportiva que porta a terme el club en l'any del seu 25è aniversari i, de manera especial, per la tasca que du a terme de promoció de l'atletisme entre els joves. La trobada, que s'ha celebrat al saló de Sessions del Palau Municipal, ha inclòs el lliurament d'un diploma a un total de trenta un atletes del club tarragoní, des d'alevins fins a veterans, que durant la temporada passada van aconseguir medalla en els diferents campionats de Cataluny...

Èxit de participació al cros de Sant Pau

BlancaT

Aquest diumenge s’ha disputat el XXIè Cros de Sant Pau, cros en el qual el club participa i ajuda en la organització. L’èxit de participació va ser total, ja que fins a 100 atletes de l’escola van permetre tenyir el col·legi de lila.

Les primeres curses de la jornada eren les cadet i infantil, que es disputaven conjuntament. La cursa cadet femenina va estar guanyada per Sira Bo; mentre que en la femenina, Marta Ros pujava al 3r calaix del podi. Berta, que entrava 4a a només un segon del podi, Carla, Paula, Laura Yan, Laura, Clàudia, Marina, Lucía, Ariadna i Maria completaven la participació lila en la cursa. I en categoria masculina, hi partiparen Àlex i David.

Acte seguit, era el torn dels alevins. Pol Aixalà entrava a meta en 3a posició. Junt amb ell van córrer Pol, Isaac, Daniel, Martí...

Júlia Ollé, tercera al cros Ciutat de Gavà

JosepM

L'atleta del Club Atletisme Tarragona, Júlia Ollé, ha quedat tercera en la cursa sènior femenina del cros Ciutat de Gavà. Aquesta cursa s'ha disputat aquest diumenge, dia 13 de desembre, sobre una distància de 6210 metres. La Júlia ha fet un temps de 27 minuts i 27 segons.

Molta participació lila al Cros de Granollers

BlancaT

Aquest diumenge es va disputar el 49è cros Ciutat de Granollers, on hi van participar fins a 18 atletes del CAT.

El millor resultat obtingut va anar a càrrec de Sira Bo, que va finalitzar la cursa cadet femení en una brillant 23ena posició d’un total de 81 atletes d’arreu de Catalunya. En la mateixa cursa hi van participar, també, Berta Pardines (42ena), Andrea Carrasco (54ena), Laura Mascarell (64ena), Maria Falcó (70ena), Marta Carrión (71ena), Ariadna Roig (73ena), Maria Fons (75ena) i Marta Morera (77ena).

En la categoria cadet masculí hi van participar Dídac Safont (34è), Aleix Lago (45è), Bernat Verdú (65è), Mario Sánchez (68è), Daniel Romeu (77è) i Xavier Fort (79è).

En les categories júnior i juvenil, les quals es disputaven conjuntament, hi van participar Abdelhakim Hamid que fina...

Excel.lents resultats a la Mitja i 10 km de Tarragona

lluis

Els fondistes del Club Atletisme Tarragona van mostrar un any més el seu compromís amb la vint-i-quatrena edició de la prova per excel.lència de la ciutat, assolint excel.lents resultats tant en la mitja marató com en la prova dels 10 kms, alhora que el club organitzava com cada any l'avituallament del km 15 amb l'entusiasme i animació habitual.

Juan Carlos Herrera finalitzava en una magnífica segona posició de la categoria 3 (per atletes nascuts entre 1967 i 1976) i setzena posició absoluta en la prova dels 10 km, amb un temps de 35.55, mentre que l'incombustible José F. Garcia navarrete era 37è amb 38.19. Joan Bardina el seguia a poca distància, per acabar 60è amb 39.54, mentre que Tonyo Gironès acabava el 103 amb 43.22 i Carlos Sánchez era 214 amb 49.04.

En la cursa femenina, excel.len...