El Cros d’El Roquissar es tenyeix de lila

BlancaT

Aquest diumenge, fins a 75 atletes de l’Escola van disputar el Cros de l’escola El Roquissar, a Altafulla.

Els primers valents en enfrontar-se al nou circuit d’aquest any van ser els cadets i infantils. En la cursa masculina, Dídac Safont finalitzava en 2a posició entre els cadets, i Carlos Aranda ho feia en 4a posició entre els infantils. També Pep, Pol, Oriol, Daniel, Oriol i Óscar quallaven un gran paper en aquesta cursa, disputada a primera hora del matí. En la cursa cadet/infantil femenina, la infantil Carla González entrava en 3a posició, mentre que la Mar Vázquez era quarta (i primera cadet), seguida a poca distància per la Cristina, Elia i Judit.

En categoria aleví, sent la categoria amb més representació lila, Lucía Vega guanyava la cursa femenina, i Victor Penadés creuava la met...

SegurCaixa Adeslas i el CAT signen un conveni de col.laboració

lluis

L’empresa d’assegurances SegurCaixa Adeslas i el Club Atletisme Tarragona han signat un conveni de col·laboració que engloba la realització de diverses accions comunicatives, promocionals, socials i esportives, especialment relacionades amb l’escola d’atletisme del club tarragoní.

L’acord té una vigència d’un any, i s’espera sigui el primer d’una llarga col·laboració entre ambdues entitats, les quals ja estan treballant en nous reptes pel futur, sempre amb l’objectiu de potenciar l’esport de base i la salut a través de la pràctica de l’esport.

SegurCaixa Adeslas és avui dia, amb gairebé 50 anys d’experiència, líder en assegurances de salut amb una quota de mercat superior al 27%. A més, la companyia també opera a  la resta de sectors no de vida: llar, accidents, automòbil, decessos, i alt...

L’ECAT brilla en l’inici de la temporada de cros

BlancaT

Aquest diumenge es va disputar la primera prova del calendari de cros del Consell Comarcal del Tarragonès a l’escola Els Àngels, on es va poder veure que l’ECAT comença aquesta temporada tal com la va acabar la passada, brillant i tenyint de lila i de somriures per allà on va.

Els primers en córrer van ser, de manera conjunta, els cadets i infantils. Marta Ros guanyava la cursa cadet femení, mentre que Dídac Safont finalitzava en 2a posició en la masculina. En categoria infantil, Carlos Aranda i Carla González pujaven al 3r calaix del podi, curses en les quals també hi van participar Pol i Oriol, en la masculina, i Cristina, Leire, Èlia, Lucía Ainhoa, Judit i Liana, en la femenina.

En categoria aleví, Natàlia Sánchez creuava la meta en 4a posició, a tan sols un segon de la tercera classif...