El CAT, gran protagonista del Campionat territorial de combinades d'hivern

lluis

Els atletes del Club Atletisme Tarragona van quatllar una gran actuació aquest cap de setmana en el Campionat territorial de proves combinades d'hivern disputat a les pistes municipals de Cambrils i organitzat pel CA Cambrils, en els quals el club tarragoní va ser l’equip amb més participants, amb diferència, tant en categories de promoció com en les dels més grans.

Pel que fa a la categoria cadet, Bernat Verdú (amb 2.884 punts) i Mario Sánchez (amb 2.745 punts) finalitzaven en 2a i 3a posició, respectivament, en categoria cadet masculina. Bernat destacava en les proves de 60 mt, guanyant la prova amb 9.0 s, i en el salt d’alçada (1,53 m), mentre que Mario ho feia en els 60 mll (7.5 s) i en el salt de llargada (5,27 m). En categoria cadet femenina, Mar Vázquez finalitzava en 3a posició, ...

Bernat Verdú, per partida doble, i Mario Sánchez aconsegueixen mínima per al Campionat d’Espanya cadet

BlancaT

Aquest dissabte, en el primer control cadet de pista coberta realitzat a Sabadell, els atletes de l’Escola del Club Atletisme Tarragona Bernat Verdú i Mario Sánchez aconseguien la mínima per al Campionat d’Espanya cadet de pista coberta, que es disputarà a mitjans de març a Antequera.

Bernat Verdú aconseguia les mínimes per al 60 metres tanques, amb un temps de 9.23 segons, sent el més ràpid de totes les sèries disputades, i per al 300 metres llisos, marcant un temps de 38.21 segons. En aquesta mateixa prova, els 300 metres llisos, Mario Sánchez també aconseguia mínima, aturant el cronòmetre en 38.46 segons. Així doncs, aquests dos atletes ja tenen bitllet per participar en el que significarà el seu primer Campionat d’Espanya de pista coberta.

A més, aquest control cadet de pista coberta ...

Un cap de setmana ple de competicions, amb l’inici de les competicions en pista i el cros de La Pobla

BlancaT

Aquest cap de setmana, els atletes de l’ECAT han pogut gaudir de l’atletisme en dues de les seves vessants. El dissabte, els benjamins, alevins i infantils van poder gaudir de la primera competició en pista d’aquesta temporada a Amposta; mentre que diumenge, disputaven el cros de La Pobla junt amb els cadets i els minis. En aquest cros, l’ECAT va ser l’entitat amb més participació, en el qual hi van participar fins a 78 atletes liles.

En les curses dels cadets i infantils, Marta Ros finalitzava en 2a posició i Dídac Safont en 3a posició en la categoria cadet; i en categoria infantil, Carla González era 2a i Pol Aixalà entrava en 4a posició. En aquestes curses també hi van participar Pep, Oriol, Oriol, David, Cristina, Laura Yan, Leire, Èlia, Lucía, Ainhoa i Judit.

Els següents en córrer e...