El CAT corre contra el càncer de mama

BlancaT

Aquest diumenge es va disputar la 6a cursa i caminada contra el càncer de mama pels carrers de Tarragona. En ella, alguns corredors del club hi van voler deixar el seu esforç per lluitar contra aquesta causa.

En la cursa de 10 km, Jorge de Andrés entrava 5è a la línia de meta amb un temps de 34:53 minuts, en una cursa guanyada per Otmane Btaimi (Athletic Track Tarragona) amb un temps de 32:23 minuts.

I en la cursa de 5 km, Dídac Safont i Pep Aldave entraven un darrere l’altre en 13a i 14a posició, respectivament, amb un temps de 18:57 minuts i 18:59 minuts; i Dora Pons era la 9a dona classificada, amb un temps de 23:32 minuts.

Miguel Godoy, 2n al cros de Santa Margarida i els Monjos

BlancaT

Miguel Godoy ha finalitzat en una brillant segona posició al cros de Santa Margarida i els Monjos, disputat aquest passat dissabte en aquesta localitat propera a Vilafranca del Penedès. Miguel ha completat el recorregut de 10 km en 34 minuts i 59 segons, a tan sols 30 segons del guanyador, Santi Peña.


Calendari cros escolar temporada 2017-18

Jose

Ja tenim el calendari previst de proves de la Lliga Comarcal de Cros. Ens espera una temporada plena de proves, emocions i ganes.

No hi podeu faltar!!!

...
Data Cros     Lloc         Informació
12 novembre 41è Cros de l’Escola Els Àngels-La Granja La Granja

Reglament

Inscripcions tancades

19 novembre 8è Cros de l’Escola El Roquissar Altafulla

Reglament

Inscripcions tancades

26 novembre 35è Cros de Vila-Seca Vilaseca

Reglament

Inscripcions tancades

3 desembre 22è Cros del Col·legi Sant Pau Tarragona

Reglament

Inscripcions tancades

14 gener

Mireia López Urbano i el grup d’atletes veterans i veteranes del Club Atletisme Tarragona han estat guardonats amb el Premi Auriga Fvscvs 2017

BlancaT

Mireia López Urbano i el grup d’atletes veterans i veteranes del Club Atletisme Tarragona han estat guardonats amb el Premi Auriga Fvscvs 2017, que concedeix el Consell Esportiu del Tarragonès. Els premis van ser lliurats durant la cerimònia que va tenir lloc divendres passat a Roda de Berà.

Amb aquests premis es reconeix l’excel.lent tasca desenvolupada per la Mireia López en la temporada que tot just acaba, en la què s'ha proclamat campiona de Catalunya tant en els 100 metres tanques a l'aire lliure com en els 60 metres tanques en pista coberta, ha estat quarta en els Campionats d'Espanya a l'aire lliure i en pista coberta,  ha debutat amb la Selecció espanyola i ha estat catorzena en el Campionat d’Espanya Absolut a l’aire lliure. A banda de les proves de tanques, la Mireia ha brillat...

Carla González, campiona d’Espanya cadet de clubs amb l’ISS - L’Hospitalet

BlancaT

Fruit del conveni que el club té amb l’ISS - L’Hospitalet, Carla González, atleta de l’ECAT, va poder col·laborar amb aquest club de Barcelona a aconseguir el Campionat d’Espanya de clubs cadet aquest passat dissabte a Castelló.

Carla finalitzà en 6a posició la difícil prova dels 1.500 metres obstacles amb un temps de 6:03.74 minuts i aportant així un bon grapat de punts necessaris, junt amb la resta d’atletes de l’ISS, per poder alçar-se al calaix més alt del podi. Era la primera participació de la Carla en un campionat d’aquestes dimensions, i ho va resoldre de manera brillant, ja que no va quedar lluny de la seva marca personal havent realitzat molt pocs entrenament, donat que ens trobem a principis de temporada.

Per la seva banda, Bernat Verdú també va col·laborar, en el mateix campio...