Júlia Suàrez, guanya el Gran Premi de Marxa Atlètica a Manresa.

barbara

 

Molt bon resultat obtingut, aquest cap de setmana, per Júlia Suàrez, categoria sub14, en aquesta competició del Circuit Català de marxa en ruta celebrat a Manresa. 
L’atleta tarragonina ha arribat en primera posició amb una marca de 15’44s en un recorregut de 3km. En aquesta prova han participat 17 atletes de tota Catalunya.

EXCEL·LENT PARTICIPACIÓ DEL CAT A LA JEAN BOUIN A BARCELONA I A LA MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

barbara

  

Aquest cap de setmana, van coincidir esdeveniments molt importants de la temporada atlètica, dos d'ells van ser la Jean Bouin a Barcelona i la Mitja Marató i els 10km a Tarragona.

El Club Atletisme Tarragona va tenir molt bona representació en els dos esdeveniments.

A la Jean Bouin, a la cursa popular de 5 km hi van participar en Xavier Ros i la Maria Buscail. En Xavier arribava el 23è amb una marca de 16min 48 segons i la Maria Buscail era la 22ena dona amb una marca de 24min 58 segons.

En les categories escolars també hi va haver una gran representació: A la categoría sub 10 femení la Paula Diez va arribar en 27 posició i posteriorment i molt properes la Irene Jiménez 34ena i Marian Ferran 37ena.

En la categoría sub 12 masculí en Victor Jiménez arribava en 30na posició i tot seguint en ...

El CAT al cros internacional d'Atapuerca

barbara

 

Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Atapuerca el "Cros Internacional de Atapuerca".

És una competició de Camp a Través que se celebra amb la finalitat de promocionar els jaciments de la Serra d'Atapuerca que van ser declarats Patrimoni De la Humanitat per la UNESCO.

Membres del Club Atletisme Tarragona es van desplaçar fins a la província de Burgos per poder participar a aquesta cursa tan important.

Destaquem les bones posicions de les atletes del club, Maria Buscail 49ena, Nerea Lago 58ena i Ane Bermejo 36na (atleta del grup d'entrenament competint pel CA Ardoi) i també Cristina Iniesta (sub 16) 151ena i Carla González (sub18) la 109ena.

També van córrer Gerard Parera, 112è, Moad El Kouzi 120è i Óscar Lefler (sub16) 83è.

Aleix Lago i Carlos Filló van ser baixa d'última hora per...