PRESENTACIÓ OFICIAL DEL CLUB ATLETISME TARRAGONA PER LA TEMPORADA 2020

barbara

Avui dia 14 de desembre, el CLUB ATLETISME TARRAGONA, ha fet la seva presentació oficial de cara a la propera temporada 2020.

Ha estat un matí festiu, on han assistit els atletes de categories inferiors de l'escola ECAT i els atletes del club. 

S'han fet les fotos oficials per categories i de tot el club junt, el parlament del president del club, Joan Bardina, un entrenament conjunt on han participat desde els minis fins als veterans i, finalment s'ha acabat l'acte amb un esmorzar en família.

Esperem tenir tants o més èxits que la temporada anterior.

MIREIA LÓPEZ PARTICIPA A LA CONCENTRACIÓ DE LA REAL FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ATLETISME

barbara

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López ha estat present a la convocatòria realitzada per la Federació Espanyola d'Atletisme a una concentració Sub23 i Sub20 de 100 i 110 metres tanques, que ha tingut lloc a León del 5 al 9 de desembre, en la que ha compartit diferents sessions tècniques i d'entrenament amb els millors atletes a nivell estatal, de la prova de les tanques altes.

Per Mireia ha estat una injecció de moral la convocatòria després dels gairebé sis mesos en què ha estat aturada per culpa d'una lesió (fractura de l'escafoides del peu), arribant a aquesta trobada a temps per poder iniciar la temporada 2020 amb objectius importants tant en l'àmbit individual com participant en els Campionats de Catalunya de Clubs amb l'entitat a qui pertany, el Club Atletisme Tarra...

Primer Campionat Territorial de Combinades

nerea

El darrer cap de setmana es va disputar el Campionat Territorial de Combinades a Cambrils, que va comptar amb un gran número d'atletes de l'ECAT.

Dissabte per la tarda van participar les noies Sub16, que van ser: Natalia Sanchez, assolint una brillant 2na posició, Lara Herrera, destacant el seu temps de 600ll: 2'03'66'', Laura Santos, que va destacar en la prova d'alçada amb 1'40m, i Laia Aldave i Erika Díez també van destacar en el 600mll, i Cristina Reyes va millorar la seva anterior marca en Pentatló. D'altra banda, l'Oriol Virgili va participar també en les combinades masculines en categoria Sub16, assolint una 3era posició en Campionat Territorial-

Diumenge pel matí es van disputar les combinades pels atletes Sub14, que va tenir molta participació per ambdues categories. En categoria...

L'escola, del Cros de Sant Pau al Cros de Granollers

nerea

El passat diumenge 1 de desembre es van disputar dos crossos amb participació lila: el 24è Cros Solidari Col·legi Sant Pau Apòstol i el 53è Cros Ciutat de Granollers.

En el Cros de Sant Pau, l'ECAT va comptar amb un total de 103 atletes! Dels quals cal destacar els podis de Anna Artero, Julia Suárez, Jan Vives, Quim Sousa, Eric De La Rosa, Nora Montolio, Marçal Sinfreu, Irene De La Rosa, Lara Garcia, Nil Pamies, Ada Nin, Kilian Borredà,Índia Martín i Nil Torres. Un plaer omplir cada cros de lila!

Uns quants quilòmetres més enllà, es disputava el Cros Internacional de Granollers, que va comptar amb la participació de Luana Izaga (41ena), Vera Fernandez (73ena), Iris Garrido (6ena), Lluc Subirós (27è), Víctor Jimenez (26è), Quimey Izaga (44è) i Guillem Ferran (46è). Els atletes van gaudir d...