Laurine Elisa Marimon cinquena d'Espanya i Hugo Rodríguez semifinalista a l'estatal Sub18

Andrea

Aquest cap de setmana, 2 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d'Espanya en categoria sub18 celebrat a Huelva.


Laurine Elisa Marimon, entrenada per Antonio Corgos va ser cinquena en el triple salt. L'atleta cambrilenca, que arrossega des de fa un temps una lesió al genoll, va fer un millor salt de 12,23 metres.
Hugo Rodríguez, entrenat per David Lago, van ser cinquè en la semifinal dels 800 metres llisos. L'atleta reusenc va fer un registre de 1'56"62, millorant el seu antic registre.


Amb aquest campionat els dos atletes finalitzin etapa de la categoria sub18 i seguiran la seva etapa formativa.

Laurine Elisa Marimon campiona de Catalunya i Hugo Rodríguez i Oscar Lefler subcampions en el català Sub18

Andrea

Aquest cap de setmana, 5 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya en categoria sub18 celebrat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Laurine Elisa Marimon, que arrossega des de fa un temps una lesió al genoll, es va proclamar campiona de Catalunya en triple salt amb una marca de 12,15 metres.

Oscar Lefler i Hugo Rodríguez, ambdós entrenats per David Lago, van ser subcampions de Catalunya en 2000 metres obstacles i 800 metres llisos, respectivament. Lefler va aturar el cronòmetre en 6’31”06 i Rodríguez va fer un registre de 1’5899.

Pol Aixalà es va quedar amb la mel als llavis al ser quart en els 400 metres tanques amb una marca de 57,87 segons. En les semifinals va fer un registre de 57,86 segons, el que suposa una nova marca personal pel tarragoní.

Lara Herrera...

Aleix Lago i Maria Falcó setens en el Campionat d’Espanya sub20

Andrea

Aquest cap de setmana, 3 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d’Espanya en categoria sub20 celebrat a Monzón on van aconseguir dues setenes posicions i una quinzena posició.

Aleix Lago s’estrenava dissabte en un Campionat d’Espanya disputant la semifinal dels 800 metres llisos. L’atleta entrenat per David Lago va aconseguir l’última plaça lliure per disputar la final en finalitzar quart en la seva semifinal amb un registre de 1’54”15. En la final, l’atleta tarragoní, va ser setè amb una marca d’1’54”62.

Maria Falcó també va ser setena en salt d’alçada. L’atleta entrenada per Bernat Rocamora, després d’un any complicat amb una lesió que arrossega des de fa un temps al peu, va aconseguir un meritori lloc de finalista en superar el llistó situat en els 1,55 metres.

Una altr...

El CAT assoleix la sisena i la setena posició al català de clubs màster

Andrea

Els equips femení i masculí del Club Atletisme Tarragona van assolir unes magnífiques sisena i setena posició finals, respectivament, al Campionat de Catalunya Màster celebrat aquest passat diumenge, 27 de juny, a la pista de Mataró.

 

En l'equip femení, les que van obtenir més punts van ser Ana Cabello en els 100 metres llisos i Gemma Solé en el salt d’alçada. Cabello va aconseguir 5 punts en aturar el cronòmetre en 15,16 segons i Solé va sumar 5 punts més en saltar el llistó col·locat en 1,29 metres. A més a més, Cabello va sumar 2 punts més en el salt de llargada, fent un millor salt de 3,66 metres i Solé, tot i no trobar-se bé, va sumar un punt en els 400 metres llisos amb un registre de 1’15”71.

Patricia Amador va aportar 4 punts per partida doble en doblar en dues proves molt exigent...