Júlia Suárez subcampiona d'Espanya de marxa

Andrea

El passat cap de setmana es va celebrar a Getafe el Campionat d'Espanya de marxa de promoció d'hivern on la Júlia Suárez va participar representant al Club Atletisme Tarragona.
Suárez es va proclamar subcampiona d'Espanya de marxa en categoria sub16 en recórrer els 3 km amb un temps de 14 minuts i 9 segons, tot i rebre una penalització de 30 segons. El campionat el va guanyar Oleksandra Kostenko (Atletica Leucense) amb un temps de 14 minuts.

Amb aquesta competició, Júlia Suárez finalitza la seva etapa en categoria sub16.

Excel·lent participació del CAT a la Jean Bouin a Barcelona i als 10 km Ciutat de Tarragona.

Andrea

Aquest cap de setmana, van coincidir dos esdeveniments molt importants de la temporada atlètica, la Jean Bouin a Barcelona i la Mitja Marató i els 10 km a Tarragona.

El Club Atletisme Tarragona va tenir molt bona representació en els dos esdeveniments.

A la Jean Bouin, a la cursa popular de 5 km hi van participar l’Aleix Lago i el Gerard Parera. L’Aleix arribava el 24è amb una marca de 16 minuts 12 segons i el Gerard era 114è amb una marca de 18 minuts 33 segons. En la categoria sub 23 femenina, Sira Bo aconseguia la segona posició en els 6600 metres amb un temps de 27 minuts i 54 segons.

 

Per altra banda, també es va celebrar la Mitja Marató de Tarragona i els 10 km Ciutat de Tarragona. Jorge Andrés i Júlia Suárez representaven al CA Tarragona en els 10 km.

Andrés va ser 7è finalitzant amb...