Laurine Elisa Marimón quarta i Clàudia Mir finalista amb presència de quatre atletes del Club atletisme Tarragona a l’Estatal Sub20

Andrea

El passat 16 i 17 de juliol es va celebrar a Torrent el Campionat d'Espanya Sub20, on van participar 4 atletes del club.

La Laurine Elisa Marimón va ser quarta en el triple salt amb un salt de 12,23. Marimón que ha tingut una temporada complicada per lesions, va lesionar-se de nou en el 4rt salt. 

La Clàudia Mir va ser vuitena en els 400 metres tanques amb un temps de 1’06”05. L'alteta entrenada per Ferran Tortosa va fer un temps de 1’03”98 a les semifinals.

La Carla González va ser desena en els 3000 metres obstactles amb un temps de 12'14"81.

Pablo Ángel va ser semifinalista en els 110 metres tanques amb un temps de 15,30 segons. A les eliminatòries, l'atleta enternat per Ferran Tortosa va millorar la seva marca personal parant el cronòmetre en 14,67 segons.

 

...

Mireia López plata i Nuria Caballero bronze amb presència de quatre atletes del Club Atletisme Tarragona a l'estatal sub23

Andrea

El passat 8 i 9 de juliol es va celebrar a Santander el Campionat d'Espanya sub23 on els atletes del club van aconseguir 1 plata, 1 bronze, 1 lloc de finalista i 1 lloc de semifinalista.

 

La Mireia López va aconseguir el plata en els 100 metres tanques. En les semifinals l’atleta entrenada per Àlex Mancheño va parar el cronòmetre en 13,81 segons. A la final va arribar segona a meta amb una marca de 13,70 segons, millorant la seva marca personal i aconseguint un nou rècord del club. L’atleta que es va iniciar al Club Atletisme Tarragona l’any 2009, es despedeix de les categories menors aconseguint la seva novena medalla en uns campionats estatals d'aquestes categories.

La Nuria Caballero va ser tercera d’Espanya en el salt d’alçada. L’atleta entrenada per Bernat Rocamora va superar el ...