Joan Blanco, Jorge de Andres i Marisa Pradillo pugen al podi

lluis
Aquest diumenge s'ha disputat la Mitja d'El Vendrell en la què l'atleta Joan Blanco Prieto, únic representant del Club Atletisme Tarragona
que ha disputat la prova, s'ha imposat en la categoria d'atletes d'entre 50 i 60 anys, finalitzant en la 49ena posició absoluta de la cursa. amb una marca d'1 hora 28'35''. Un temps excel·lent ha acompanyat als atletes, encara que el sol ha acabat fent que les marques no fossin les desitjades. El guanyador de la mitja marató ha estat Gerva Mogio Palau, del Servisports amb un temps d'1:15:13.

 

També s'ha disputat la cursa de 10 km en la què dos atletes del Club Atletisme Tarragona han estat capdavanters de la prova. Jorge de Andrés s'ha classificat tercer amb un fantàstic temps de 34'10'', a tant sols 14 segons del guanyador, i Víctor González León ha arribat en la 4ª possició fent un temps de 35:11. Rodrigo Torres ha guanyat la prova amb un temps de 33'56''.

 

Per altra banda , l'atleta del Club Atletisme Tarragona Marisa Pradillo fou galardonada aquest divendres amb el premi Auriga Fuscus a la millor atleta veterana del Tarragonès. El premi, lliurat en l'acte organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès en el Pavelló Municipal de Constantí, recoeix els excel.lents resultats aconseguits per aquesta atleta en les diferents participacions en Campionats d eCatalunya i d'Espanya, a l'aire lliure i en pista coberta, de la passada temporada.

Comentaris