EL CLUB ATLETISME TARRAGONA PRESENT ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Alex

Aquest cap de setmana, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat.

Un total de 67 nens de l’escola competien en les diferents categories. L’entusiasme, solidaritat i companyonia en què ho vàrem fer mostra els valors d’aquesta jove escola d’atletisme que ja està consolidada i reconeguda arran de la geografia del nostre país.

Dissabte es va disputar l'autonòmic de la categoria aleví en jornada matinal on l’escola del CAT presentava equips a la categoria masculina i femenina. L’equip masculí (9 nens) del CAT finalitzava 21è i l’equip femení (13 nenes) ocupava la 21ª. A la jornada de tarda es va disputar la competició infantil, on el CAT va ser present a la categoria femenina amb 12 nenes i finalitzant a la 16ª posició.

 

Diumenge en jornada matinal es va disputar el campionat benjamí, on nens i nenes del CAT van competir molt activament, ocupen els benjamins la 20ª posició i les nenes la 10ª. Un total de 20 nens d’aquestes categories es van agrupar per formar pinya i participar en aquest Campionat de Catalunya.

Per últim, les grans de l’escola del Club d’Atletisme Tarragona (fins a 13 nenes) van competir la tarda de diumenge ocupant la 13ª posició a la classificació de la categoria cadet femenina.

Un cap de setmana intens pels pares i mares, dels monitors i entrenadors i dels propis atletes que fan que el l’escola del CAT es consolidi amb més força que mai.