Molt de nivell al cros de La Canonja

BlancaT

Aquest diumenge s’ha disputat el Cros de Sant Sebastià de La Canonja, cros que a banda d’entrar en el circuit del consell comarcal, també era federatiu, pel que el nivell, el grau de dificultat i les distàncies de diferents curses eren més elevats, però això no va fer abaixar els braços als 83 atletes del club que hi van prendre part.


En categoria cadet i infantil, curses que es disputaven conjuntament, Emma Alventosa era 2a i Carla González, 3a en categoria cadet i Lucía Vega també pujava al 3r calaix del podi en la infantil. Cristina, Lara, Aina, Blanca, Natàlia, Carlota, Abril, Hugo i Asier també aconseguien acabar aquestes llargues curses.


Pel que fa als alevins, Víctor Penadés i Èrika Díez eren els primers atletes liles que creuaven la meta, sent 12è i 19a. Durant la cursa van estar acompanyats de Lluc, Unai, Oriol, Thiago, Jairo, Marc, Joan, Unax, Matías, Martí, Luana, Clàudia, Sofia, Sílvia, Jasna, Júlia, Marta i Tecla.


En categoria benjamí, en les curses del 2009, Paco Lorenzo i Clara Ortiz de Landázuri eren 3rs en les seves respectives curses, seguits de Eric, Quimey, Ivan, Miquel, Jeroni i Júlia. En les del 2008, Andrea Molina (6a) i Pau Crespo (7è) eren els primers atletes del CAT en arribar, acompanyats per Candela, Nacho, Bruno, Ot, Joel, Jofre, Bernat i Miguel.


En les curses del prebenjamins, Diego Lapieza guanyava una vegada més la cursa del 2011, mentre que Maria Ferran era 3a en la del mateix any; en les del 2010, Ona Sansa entrava en 5a posició i Pablo Jiménez era 14è. També hi van participar Marçal, Iker, Lara, Irene i Aisha, en les del 2011, i Diana, Nora, Clàudia, Duïna, Paula, Judith, Ferran i Gerard, en les del 2010.


Entre els més petits, els minis, Kílian Borredà realitzava una brillant cursa dominant de principi a fi per acabar pujant al calaix més alt del podi en la cursa masculina; i en la femenina, Nayah Martínez era 2a i Cèlia Vega, 3a, fent també una gran i rapidíssima cursa.


En categoria absoluta, Sergi Hidalgo i Óscar Gómez feien doblet lila, sent 1r i 2n respectivament, en la cursa masculina, i en la femenina, Ester Cervelló era 2a amb Esperança Anguera en 3a posició. Pedro, Fernando, Nene, Javier, Joan, Isidre, Ignasi, Javier, Pere, Bernat i Dídac també aconseguien creuar línia de meta.

Comentaris