Marina Tibau, bronze al Campionat de Catalunya absolut de pista coberta

BlancaT

Marina Tibau aconseguia la medalla de bronze en el llançament de pes en el marc del Campionat de Catalunya de pista coberta disputat a Sabadell. Un primer i millor llançament de 10,95 metres li asseguraven la tercera plaça amb un concurs molt regular per sobre dels 10 metres i mig.

Els altres dos representants liles en aquest campionat van ser Mireia López als 60 metres tanques i Javier Almalé als 60 metres llisos. Mireia aconseguia entrar a la final de les tanques despès de rebaixar la seva marca personal fins als 8.97 segons (i nou rècord de club) i trencant la barrera dels difícils 9 segons. Una 7a plaça final, aturant el cronòmetre en 9.01 segons. Javier finalitzava en 7a posició de la primera semifinal, marcant una bons 7.24 segons, mentre segueix preparant els campionats de Catalunya sub20 i intenta aconseguir la mínima pels d’Espanya de la seva categoria, ja que es troba a tan sols 2 centèssimes.

També l’atleta tarragoní, Marc José (a les files del CA Fent Camí Mislata) hi prenia part, aconseguint també medalla de bronze als 60 metres tanques, amb un bon registre de 8.32 segons, millor marca de la temporada.