Dos noms il·lustres de l’atletisme nacional fan un clínic de marxa per als atletes de l’ECAT

BlancaT

El divendres passat, Valentí Massana i José Manuel Rodríguez “Rodri” van venir a les pistes de Camp Clar per realitzar un clínic de marxa per als atletes de l’Escola del club. Són dos noms il·lustres en el món de l’atletisme: el primer va ser atleta internacional i que com a resultats més destacats ha aconseguit coronar-se com a campió del món l’any 1993 i també penjar-se la medalla de bronze en les olimpíades d’Atlanta del 1996; i el segon, és un entrenador especialitzat en marxa que ja treballa amb algunes atletes del club.

Van realitzar una sessió conjunta per a totes les categories de l’Escola, treballant des de l’escalfament enfocat cap a la prova de marxa, passant per la millora de la tècnica d’aquesta disciplina tant complicada, les normes tècniques de competició, fins arribar als estiraments, importantíssims en aquesta modalitat per l’enorme desgast físic que comporta.

Els petits atletes van demostrar que hi ha una bona cantera de marxadors a la base del club i que la capacitat d'aprenentatge que tenen per aplicar les correccions que els hi anaven dient és molt gran.

Comentaris