Mireia López segona en la 1a jornada de la primera divisió de la Lliga nacional de Clubs

BlancaT

Fruit del conveni existent entre el Club Atletisme Tarragona i l'ISS-L'Hospitalet, Mireia López, atleta del Club Atletisme Tarragona, va participar aquest dissabte en la Liga de Clubs Iberdrola, en la primera jornada de la 1a Divisió celebrada a Sabadell, formant part de l'equip barceloní.

Mireia finalitzà en segona posici´ó en la prova dels 100 metres tanques amb un temps de 14.98 segons (amb un vent en contra de 1,7 m/s). Mireia ajudava amb un bon grapat de punts a l'ISS-L'Hospitalet a acabar en primera posició del seu grup en aquesta primera jornada amb un total de 233 punts, traient-li 42 punts al segon classificat, l'Image FDR de Burgos. A banda del club burgalès, també s'enfrontaven a la Joventut Atlètica Sabadell i a l'Hinaco Monzón.

El conveni de col·laboració signat entre ambdós clubs permet als atletes del Club Atletisme Tarragona amb projecció continuar formant part del club tarragoní i competir amb aquest  en competicions individuals i de clubs a nivell català, i alhora amb l'entitat de l'Hospitalet en aquelles competicions de clubs d'àmbit estatal en què el club de Tarragona no hi és present. En aquests darrers 18 mesos des que es va signar l'acord de col·laboració, ja han estat 6 els atletes del club que han participat en campionats nacionals de clubs amb l'ISS-L'Hospitalet, com són Marina Tibau, Jan Sans, Maria Álvarez, Carla González, Bernat Verdú i la citada Mireia López.

 

Comentaris