Atletes del CA Tarragona convocades a concentracions de les Federacions Espanyola i Catalana d'Atletisme

barbara

                 

Els bons resultats assolits pels atletes del CA Tarragona en la temporada atlética que acaba de finalitzar han fet que aquests siguin cada cop més valorats pels estaments federatius atlètics. Des de principis d'octubre, Laia Aldave, Laurine Marimon, Martina Pomes i Alexandra Rofes han estat convocades per assistir a diferents concentracions tècniques de la Federació Catalana, mentre que Mireia López ha estat convocada per la Federació Espanyola a una concentració a León a partir de demà.

La Federació Catalana d'Atletisme (FCA) ha convocat, en les darreres setmanes a Marina Pomes i Laurine Marimon a assistir a algunes d'aquestes concentracions, que han tingut lloc al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. En aquestes concentracions, els i les atletes realitzen sessions d'entrenament especialitzades en una determinada prova, dirigides pels tècnics de la corresponent Federació. Martina va ser convocada a la jornada dedicada a velocitat, mentre que Laurine a les sessions de salt de llargada i triple salt.

Ambdues, junt amb Laia Aldave i Alexandra Rofes, van ser convocades a la sessió de Valoració morfològica, condicional i de maduració somàtica, que va tenir lloc recentment, també al CAR, organitzada per la pròpia FCA.

Per la seva banda, Mireia López ha estat convocada per la Federació Espanyola d'Atletisme a una concentració absoluta i sub-20 de 100 i 110 metres tanques, que tindrà lloc des de demà dia 5 i fins diumenge a León, en la que compartirà diferents sessions tècniques i d'entrenament amb els millors atletes a nivell estatal, de la prova de les tanques altes.

Per totes elles, aquestes convocatòries suposen un reconeixement als excel·lents resultats assolits en la temporada anterior, així com a l'excel·lent treball que duen a terme l'equip tècnic i de l'Escola d'atletisme del club tarragoní.

Comentaris