Colònies ECAT Prades 2011

Berni

Per segon any, hem organitzat unes colònies durant les vacances de Setmana Santa per a tots els nens i nenes de l'escola. A diferència de l'any passat, podien venir amics familiars i coneguts dels atletes de l'ECAT. Ademés aquest any també s'han afegit atletes absoluts a l'estada.

La casa era la de l'English Summer de Prades, i hi vam estar dos dies justos, des de les 18.00 del diumenge, fins el dimarts a les 18.00.

Aquest any volíem passar fora una nit més que l'any anterior, ja que el balanç de la primera experiència va ser molt positiu per part de tots i se'ns van passar els dies volant, però la Lliga catalana de clubs el diumenge pel matí, i la necessitat de disponibilitat de la casa el dimecres, ens van impedir fer les tres nits.

Les activitats que vam realitzar van ser molt variades, vam entrenar molt poc, una mica de tanques perquè recordin que fan atletisme, molt més suau que la de l'any passat vam fer una excursió amb esmorzar inclòs, vam jugar per la nit, vam anar a la discoteca, també vam fer a cegues un circuit d'obstacles que hi havia a la casa, vam fer un parell de manualitats (figures de fang, pintar-les i un atrapa-somnis), i ens vam despedir amb el joc del passa-la-tanca, ja amb els pares d'espectadors.

Els nens es van portar molt bé i no hi va haver cap problema, a excepció d'un matí de vòmits d'una nena on els nens i nenes es van solidaritzar amb ella fent un cor gegant de fang, escrivint el nom de la nena en relleu i el nom de tots els que estavem a l'estada en miniatura. Tothom s'hi va implicar i això demostra la relació que mantenen entre ells, la bona actitud i lo afortunats que som de tenir-los amb nosaltres.
El problema més greu que hi va haver va ser la sorpresa que es van endur els nens al despertar-se l'últim dia, que els monitors encara no sabem com va poder passar...(jaja)

Esperem que s'ho hagin passat molt bé i que l'any vinent poguem repetir les colònies!

Comentaris