Un Campionat de Catalunya de Clubs de promoció molt diferent

Didac

Els fruits de la nostra escola d'atletisme d'atletisme es comencen a veure recompensats, allò que, oficialment, va començar fa tres temporades i poc més de 40 atletes s'ha convertit, en una gran escola, l'ECAT, com ens agrada anomenar-la, s'ha fet gran en quantitat i qualitat.

Poc ens pensàvem el primer any participar amb un equip en un Campionat de Catalunya de Clubs i molt menys guanyar-lo el segon any. El fet de participar-hi ja era tot un èxit i aquesta temporada encara podem estar més orgullosos.

Presentar un equip (o dos) benjamins és molt "fàcil", tenen un límit de proves i amb 7 atletes ja pots fer un equip, però presentar equips en categories superiors ja és més complicat, les proves tècniques són més i el mínim d'atletes s'incrementa, en aleví i infantil almenys en necessitaràs ...

Unes combinades per fer afició

Jose

La marca personal de la Sílvia Gutierrez a l'heptatló del Campionat de Catalunya de Proves Combinades li va valer el sots-campionat en categoria júnior i la medalla de bronze en categoria absoluta, a més del passaport pel Campionat d'Espanya de Federacions de Proves Combinades, a disputar a Arona al finals d'aquest mes.

La Sílvia va aconseguir 4.173 punts gràcies als 15.44 al 60 metres tanques, 1.50 a alçada, 9.21 al pes, 27.66 als 200 metres llisos, 5.23 a llargada, 24.57 a la javelina i 2:34.74 al 800 m.ll.

Què per fer fa afició? Una combinada sense errades i amb marques individuals sempre entre les millors personals no eren suficients, calia fer una bona marca a la darrera prova dels 800 metres per tal d'aconseguir l'objetiu de millorar la seva puntuació i la Sílvia no es va conforma...

Anna Solé 5ª al Estatal Universitari en 200mll

rromani86

Anna Solé assolí la cinquena posició a la prova de 200 metres llisos al Campionat d'Espanya Universitari realitzat aquest cap de setmana a Salamanca.

Ha entrat en tercera posició a la seva respectiva semifinal amb una marca de 26.23 (-0.5), entrant amb la setena millor marca a la final. 

En aquesta, ha realitzat una marca de 25.72 (+1.0), sent aquesta la millor marca de la temporada i quedantse a 0.38 segons de la medalla de bronze.

Durant la jornada de demà encara ha de dissputar-se els 100 metres llisos on també hi participarà Anna, SORT!