Natalia Sáez és 2ona a la Mitja de Tarragona

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Natalia Sáez ha finalitzat en segona posició en la 14ena Mitja Marató de Tarragona que s'ha disputat aquest diumenge pels carrers de la capital del Tarragonès. Sáez ha finalitzat la cursa amb una marca de 1h 28m 43s, per darrera de la guanyadora, Marta Camps. En la mateixa prova, Maria del Carme Torné ha finalitzat amb un temps de 1h 41m 26s i Anna Maria Belmonte amb 1h 55m 43s.

En categoria masculina, Jaume Garcia, 8e, ha estat el millor representant del Club Atletisme Tarragona, amb un temps de 1h 13m 54s, seguit de Carles Ferrer, 16è amb 1h 15m 55s. Ferrer, que passava pel quilòmetre 20 en sisena posició, ha patit una estrabada muscular en el darrer quilòmetre que l'ha fet perdre deu posicions.

La cursa, marca...

Esther Aragonès, 1era promesa a la Jean Bouin

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès ha finalitzat en dotzena posició absoluta i primera en categoria promesa en la Cursa Internacional femenina de la 82ena edició de la Jean Bouin, que s'ha disputat aquest diumenge a la muntanya de Montjuic de Barcelona, organitzada pel diari El Mundo Deportivo.

Aragonès ha finalitzat la cursa, programada a una distà ncia de 6,4 km, amb un temps de 25m 21s, mentre que la victòria ha estat per l'atleta tarragonina Natalia Rodríguez, amb un temps de 22.40.

En la cursa popular, José F. García Navarrete ha finalitzat en la posició 76, amb un temps de 36.28.

Control de proves combinades

JAdRi
Com cada any, a finals d'aquests, es celebra a les pistes de Camp Clar el control d'hivern de proves combinades. En aquest cas seran els dies 10 i 11 de Desembre en jornada matutina.

A més a més també hi haurà un control de 60 i 200 metres llisos.

MITJA MARATO

TXOMING
Hola a tots!!avui he estat amb la sr.Barbera ,encarregada del patronat per la Mitja Marató,i m´ha notificat unes cosetes.Primer,els voluntaris de la Mitja hem d´estar a les 9 al port esportiu on hi haura ja les aigues.Allí hi ha el qm.15.Despres allí ja us explicaré mes coses.De totes formes,avui i dijous anire a Camp Clar i si teniu dubtes ,m´ho pregunteu.

Victòria absoluta d'Esther Aragonès al Cros de Valls

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s'ha imposat aquest diumenge en la cursa senior femenina del 17è Cros Ciutat de Valls - 9è Memorial Júlia Celma, organitzat pel Fornàs Atlètic Club de Valls i Alt Camp i el Patronat Municipal d'Esports de la capital de l'Alt Camp. Aragonès, que debuta enguany en la categoria promesa, s'ha imposat a totes les rivals, en una cursa programada a 4.650 metres.
En la cursa sénior masculina, Jaume Garcia ha finalitzat sisè i José F. Garcia Navvarete setè.

lluis
El XI Cros de Sant Pau s'ha disputat aquest diumenge en les instal.lacions del col.legi tarragoní amb un alt nivell de participació, ja que més de dos-cents nens i nenes han participat en les curses de diferents categories, d'entre 3 i 15 anys.
Els guanyadors en les diferents categories han estat els següents:
Cadet femení: Irene Ramos (UD Torredembarra)
Cadet masculí: Quino Vergara (Independent)
Infantil femení: Idoia Franco (Nà stic)
Infantil masculí: Pau Ruiz (UD Torredembarra)
Aleví femení: Clara Roig (Sant Pau)
Aleví masculí: Joaquim Cotano (Nà stic)
Benjamí femení: Mirian Jiménez (UD Torredembarra)
Benjamí masculí: Mohamed Ouariachi (Nà stic)
Prebenjamí femení: Andrea Trape (UD Torredembarra)
Prebenjamí masc...

Aragonès, Sáez i Ferrer s'imposen a Vilaseca

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona, Esther Aragonès, Natalia Sáez i Carles Ferrer s'han imposat en les seves categories respectives en el XXII Cros de Vilaseca que s'ha disputat aquest diumenge al Parc Torre d'en Dolsa.
Esther Aragonès en categoria promesa i Natalia Sáez en categoria veteranes protagonitzaven un intens sprint al final de la seva cursa, en la que participaven atletes d'ambdues categories, per acabar entrant amb un mateix temps de 20 minuts i 34 segons per a una distà ncia de 4.600 metres.
En la cursa de veterans, programada a 5.600 metres, els atletes del CA Tarrgona copaven les posicions capdavanteres, ja que Carles Ferrer s'imposava a Xavier Cervelló, mentre que Joan Bardina era cinquè, José F. Garcia Navarrete sisè, Àlex López ...

El CAT guanya la Mitja de l'Espirall

JAdRi
Aquest passat cap de setmana el Club Atletisme Tarragona va imposar-se en la XXVI edició de la Mitja Marató de l'Espirall.
Grà cies a la classificació aconseguida pels 5 primers components el club va imposar-se als altres equips participants.
Aquest resultat pot servir de referencia per la propera edició de la Mitja Marató de Tarragona, en la qual el Club Atletisme Tarragona es un dels clars favorits.