Jaume Garcia fa 2h40m01 al Marató de Berlin

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jaume Garcia Soler finalitza en la posició 110 del prestigiós Maratho de Berlin, que es disputà aquest diumenge pels carrers de la capital alemanya.

Garcia afrontà la prova en un magnífic estat de forma, com ho demostra el temps de pas per la meitat de la cursa (mitja marató), que fou de 1h 16m 9s, o fins i tot el seu temps de pas en el quilómetre 30, que fou de 1h 53m 8s. Però el fort vent que bufava en contra en la darrera part de la cursa va impedir l'atleta tarragoní mantenir el seu fort ritme i aconseguir marca personal en la prova. El seu temps final de 2h 40m 01 segons és no obstant la seva segona millor marca i la confirmació de ñla seva excel.lent adaptació a la distà ncia.

La prova fou guanyada ...

Solé i Serres s'imposen en la III Tetratló de Santa Tecla

lluis
La III Tetratló de Santa Tecla es disputà aquest dissabte a les Pistes Municipals de Camp Clar, sota un fort vent.

La competició s'obria amb els 100 metres llisos, en els que s'imposava Farouk Mellakhi amb 11.5 segons, seguit per José Miguel Martín i Adrià Serres, ambdós amb 11.6 s, que iniciaven la seva lluita particular per la victòria. Després del salt de llargada, Martín es situava primer en l aclassificació, en imposar-se amb 5,79 metres, per davant de Serres, segon amb 5.51 metres. La prova del llançament de pes, en la que Jordi Solé s'imposava amb 12,71 metres, permetia a Serres (12,07 m) assolir un important avantatge sobre Martín (9,21 m), que li permetien afrontar la darrera prova, els 1.000 metres llisos amb certa tranquilitat. En a...

Adria Serres i Anna Sol

Didac
En categoria masculina
1r Adria Serres
2n Jose Miguel Martin
3r Quino Vergara

En femenina
1a Anna Sole
2a Bea Malla
3a Ariadna Azofra

FOTOS DE LA COMPETICI

III Tetratló de Santa Tecla

lluis
Un any més, arriba la prova que enceta el nostre calendari atlètic, i que no és altra que la III Tetratló de Santa Tecla, que es disputarà el proper dissabte dia 16 de setembre, a partir de les 10h del matí, a les Pistes Municipals de Camp Clar.

La competició inclourà les proves habituals, com són els 100 metres llisos, el salt de llargada, el llançament de pes i els 1.000 metres llisos. Oberta a tothom que hi vulgui participar, la prova està inclosa un any més dins del Prgrama de Festes de Santa Tecla.

Les inscripcions es podran fer una hora abans de l'inici de la competició, en les mateixes pistes. Us hi esperem!

Arrenca la pretemporada

lluis
Després d'un mes d'agost dedicat majoritariament al descans, aquest dilluns els atletes del Club Atletisme Tarragona han iniciat els entrenaments de la nova temporada que tot just comença. Una nova temporada en la que el club tarragoní afrontarà com a repte principal el retorn a la Primera Divisió de la Lliga Catalana de Clubs, després que la temporada passada perdessin la categoria en una final molt apretada.

Degut a que s'estan duent a terme diversos treballs de manteniment de les Pistes Municipals de Camp Clar, els entrenaments d'aquesta primera setmana es realitzaran fora d'aquestes instal.lacions, però s'espera que a partir de dimarts dia 12 les pistes ja es puguin utilitzar amb normalitat. L'horari d'entrenament és de dilluns a divendres de 19h a 21h, a C...