Previa Campionat de Catalunya Cadet

Didac
Aquest cap de setmana a Manresa es disputarà la Jornada Previa dels Campionats de Catalunya de Promoció, on varis atletes del Club Atletisme hi participaran

Per una banda tenim a Marta Font, que participarà en els 300 metres llisos i Blanca Tortajada en el llançament de Martell.

En la categoria masculina Xavier Julbe, que participarà als 3000 metres llisos i Marc José que disputarà els 100 metres tanques i els 100 metres llisos.

També del Co

El CAT assoleix la permanència

lluis
El Club Atletisme Tarragona va assolir un any m´s la permanència a la segona divisió de la Lliga Catalana de clubs, en finalitzar en segona posició en la jornada final de la Lliga, disputada aquest diumenge a Terrassa. L'equip tarragoní va basar el seu èxit en la participació, ja que va poder presentar dos participants en totes les proves, amb el que no va deixar escapar cap punt. El CA Tarragona finalitzà la jornada amb 182,5 punts, cinc punts per darrera el CE Universitari, dominador de la jornada, i amb un marge de només cinc punt sobre el tercer classificat, la UA Terrassa, que no va poder eludir el descens a tercera divisió, al qual l'acompanyarà també el darrer classificat, la UGE Badalona.
En l'equip tarragoní destacà especialment l'actuaciÃ...