21è Cros de Valls

Didac

El proper diumenge 6 de desembre es celebrà el 21è Cros Ciutat de Valls, que aquest any tindrà canvis en el recorregut. La jornada començarà a les 10:00 amb les curses per a les categories cadet i infantil i acabarà amb la cursa sènior que es donarà la sortida a partir de les 12.30, les inscripcions tant de l'escola com de les categories superiors ja han estat realitzades. Així està tothom convocat a les Pistes d'Atletisme de Valls almenys 30 minuts abans de la prova per tal d'aconseguir el dorsal i escalfar per la seva cursa. Al acabar la cursa hi haurà avituallament i obsequis per als participants.

Ens veiem a les pistes!

Segons a la Mitja de Tarragona

lluis

Pedrito

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han quallat una sensacional actuació en la 18ena Mitja Marató de Tarragona, que els ha portat fins a la segona posició final per equips, únicament superats pel Runnersworld Tarragona, i per davant dels Xafatolls de Mollerussa.
L'equip tarragoní es presentava amb un equip integrat per 35 atletes, que han posat la nota de color (lila) pels carrers de la ciutat. Pedro Ortega, setè amb 1h 11 min 24 seg ha encapçalat el grup d'atletes que han aportat els punts suficients per assolir la segona posició, i que ha estat integrat també per Jaume Garcia (12è amb 1h 13m 50s), Fernando Flores (23è amb 1h 16m 02s), Pere Gomes (29è amb 1h 17m 46s), Victor Gonzalez (37è amb 1h 18m 00s) i Josep A. Gironès (44è amb 1h...

Ranking Temporada 2008-2009

Didac
Ja tenim (per fi!) tancat el Ranking de la temporada 2008-2009, el podeu consultar tots els socis a la web http://www.clubatletismetarragona.com/rankingcat

Podeu consultar les marques, per prova, competició i per atleta. També us podeu descarregar les dades en format CSV que es pot visualitzar amb qualsevol programa de fulles de càlcul.

A partir de diumenge al vespre, esborrarem la base de dades per fer lloc al ranking de la temporada 2009-2010 que ja ha començat.

Intens cap de setmana per al Club Atletisme Tarragona i la seva escola

Didac
Tot just ha començat la temporada i ja s'ha viscut un cap de setmana bastant intens. D'una banda dissabte 21 es celebrava a Camp Clar, junt amb una Jornada de Lliga Catalana de Promoció el Campionat Territorial per Equips Sub14 i Sub18 on es veia el debut de l'Escola del CAT en pista. La participació va ser molt alta i s'ho van passar d'allò més bé, fins i tot es van poder presentar 1 equip per a cada categoria sub14, masculí i femení i un de mixt sub18. Esperem que vagin aprenent a competir en pista i a descobrir les diferents proves d'aquest esport, que com es va veure dissabte te la seva vessant coŀlectiva.

En la mateixa jornada també es feien proves júniors i absolutes i ja es començaren a veure bones marques tot i l'alçada a que estem de l...

Trobada Territorial de Tardor per equips

Didac
La Delegació Territorial de la Federació Catalana d'Atletisme organitza la 7a trobada territorial sub-14 i
sub-18 per equips el proper dissabte 21 de novembre. Es tracta d'una competició per equips representats amb un atleta per prova i un equip de relleu i on cada club pot presentar varis equips.

El Club Atletisme Tarragona presentarà un equip mixt sub18 i un equip femení i masculí de la categoria sub14.

Aquesta és la primera competició del calendari de pista on es pot veure l'aspecte col·lectiu d'aquest
esport, que servirà també per aprendre què és una competició en pista tant a nivell individual com
en gruip i a posar en pràctica els coneixements i tècniques que s'han anat assolint fins ara. Al mateix
temps, el fet de competir...

Cros "Els

Didac
El diumenge 22 de novembre tindrà lloc el XXXIIIè Cros “Els Àngels – La Granja” que puntua per la lliga Comarcal de Cros.

Tots els atletes estan convocats 35 minuts abans de la prova de la seva categoria, per tal de que puguin recollir el seu dorsal i fer l'escalfament amb els seus monitors. Recordeu també dur agulles de tanca per als dorsals.

Tot participant rebrà un refresc al finalitzar les proves i premis als tres primers classificats.

Tot atleta de la categoria juvenil (93) cap a munt que desitgi participar ho haurà de notificar al secretari (Dídac Rios) abans del dijous 19 de novembre.

Esplèndid debut de l'Escola CAT

Didac

Gran matinal atlètica la viscuda aquest diumenge al Circuit de la Torre d'en Dolça de Vila-seca, que ha vist debutar oficialment amb la lila els atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona. El matí però començava amb la cursa de Juvenils, júniors i Veterans masculins on Toni Gironès (Club Atletisme Tarragona) aconseguia la segona posició de la categoria M35, i el seguien Fernando Flores sisé (1r en M40), Carlos Ferrer setè, Jose Fco. Garcia Navarrete 8è, sense oblidar a Jordi Miró 13è, Emili Barberán 14è, Joan Domingo 18è i Jaume Sanchís en 24a posició, primer de la categoria M60. En la mateixa cursa, en categoria Juvenil, Xavi Julbe (Club Atletisme Tarragona) aconseguia la 4a posició.

Desprès ha estat el torn de les ca...

Inscritos a la Mitja de TGN

Nene
Hoy jueves 5, he realizado la inscripción de la Mitja de TGN de los siguientes atletas:
Fernando Flores
Emili Barberán
Pepe Velasco
Eduard Pallisé
Cesar Cerezuela
Juanma Niento
Agustí García
Jordi Julbe
Víctor López
Carlos Ferrer
Jordi Sentís
Miquel A. Llombart
Toño Gironès
Jaume Sabater
M José Aguirre
Carles Peiret
Mario Martínez
Gloria Belmonte
Antoni Cerdà
Joan Tarés
Joan M. Vallverde
Alex López
Pedro Ortega
Jaume Sanchís
Jaume García
Pere Gomes


Estoy intentando encontar a Tomàs. Si hay alguno más interesado que me lo comunique, también podéis colaborar pasando la noticia al resto de CATeros. Saludos.