Diumenge 2 de maig, un any després lluitarem per pujar

Didac
Fa un any ens trobàvem disputant la final per mantenir-nos a segona catalana (El CAT manté la categoria amb brillantor), ara toca lluitar per un possible ascens, amb nous rivals com el CA Mollet que amb jornades prèvies s'ha vist molt fort, i equips millorats respecte l'any passat com el Montornès i el Colomenca. Tocarà lluitar per qualsevol punt, per qualsevol, perquè tothom anirà a lluitar per l'ascens, perquè tothom vol tornar a primera, perquè tothom vol pujar-hi per primera vegada, enrere queda aquell descens a segona del 2005/2006 tant i tant ajustat i encara més, l'ascens per primera vegada que no vam poder gaudir a la pista tot hi quedar segons (El CAT segon a la Lliga) en la temporada 2003/2004.

Molt a plogut, però l'essència és la mate...

L'ascens es jugarà a Tarragona

Didac
Finalment, la final per l'ascens a primera catalana es farà a les Pistes d'Atletisme de Camp Clar, ja que s'han aplaçat les obres de Camp Clar, sota l'organització del CA Tarragona la jornada doncs tindrà lloc el Diumenge 2 de Maig a Camp Clar, sota l'horari previst.

Tocarà cercar voluntaris per a l'organització, els que no competeixin o estiguin de reserves.

APLA

Didac
Hola a tothom, ens acaben d'informar del Patronat que es posposaran les obres de les Pistes, per tant, podrem fer-ne us com fins ara.

Sentim les molèsties que puguem haver causat amb tant de rebombori i moviment, així doncs, es podran seguir fent els entrenaments de tots els socis amb normalitat, i pel que fa a l'Escola d'Atletisme, els entrenaments seguiran igual com fins ara i els horaris marcats.

Seguirem informant!

NOTICIA URGENT: A PARTIR DEL 26 D'ABRIL NO ES PODRAN UTILITZAR LES PISTES

Didac
Atenció a tots els socis i sòcies, a partir del proper dilluns 26 d'abril no es podrà fer ús de les pistes d'atletisme de Camp Clar. ja que estaran durant 3 setmanes en obres de remodelació, només podrem seguir utilitzant el gimnàs el patronat d'Esports ens ofereix la possibilitat d'anar a les Pistes de Cambrils, així que des de dilluns 26 d'abril fins a nou avís (però contem 3 setmanes com ens han dit) podrem fer els nostres entrenaments a les Pistes d'Atletisme de Cambrils. No hi ha variació en els horaris, es mantindrà que tots els socis, sòcies, i socis amics poden fer us de les pistes de Cambrils, sense cap tipus de problema, al igual que feien servir les de Camp Clar.

Pel que fa a l'Escola, estem acabant de concretar on traslladarem l'acti...

Víctor González s'imposa en la segona edició del AlmosTREK

Didac
Molt bons resultats dels atletes del CA Tarragona en el Almostrek 2010 disputat aquest diumenge 18 d'abril. Víctor González es proclamava campió absolut amb un temps de 1:07'43.11 entrada molt ajustada amb el segon classificat Jordi Pamies (Borges Trail) que va fer un temps de 1:07'43.71. També va fer una molt bona actuació l'atleta Veterà Enrique Hernandez que entrava en la posició 70 i un temps de 2:59'27.93.

Natalia Rakislova, era 4a en la classificació femenina i 2a en la seva categoria, amb un temps de 1:31'16.96.

Podi Masculí - Víctor González

El CA Tarragona disputarà la final d'ascens a primera divisió

Didac
El Club Atletisme Tarragona disputarà el proper 2 de Maig la fase d'ascens a primera divisió de la Lliga Catalana de Clubs, després de la intensa jornada viscuda dissabte passat a Mollet on el CA Tarragona aconseguia mantenir la segona posició global assolida en la primera jornada només un punt per sobre del Aquadiver GEEG.

Les coses no començaven bé i en els 5.000 metres marxa es partia sense la presència d'un dels nostres atletes, tampoc es presentava un atleta del CE Universitari. La gran actuació de Fernando Flores que erà 2n amb un temps de 29'14''6 aconseguia 7 punts, el GEiEG amb els seus dos atletes aconseguien els mateixos punts que Flores, així que la pugna es mantenia igualada. Al mateix temps es disputava la javelina, on el recent fitxatge...

Convocatòria Segona Jornada de Lliga a Mollet

Didac
Bones a tothom, la convocatòria per a la segona jornada es Dissabte a les 14:55 a Hisenda, per anar directament a Mollet, l'inici de les proves són a les 17h

Teniu l'horari a continuació:

17.00 5 km.m. ........... Javelina ............ Perxa
17.45 5.000 m.ll. ......... Llargada
18.10 800m.ll. ............ Pes
18.30 400 m.t.
18.45 200 m.ll.
19.00 4x400

I els convòcats per a aquesta jornada són els següents

ROCAMORA CHAPARRO, BERNAT
JOSE DIAZ, MARC
GARCIA NAVARRETE, JOSE FRANCISCO
LAGO CAMPS, DAVID
ORTEGA RIDAO, PEDRO
GARCIA SOLER, JAUME
RIOS MESEGUER, DÍDAC
LOPEZ BALLESTE, ISIDRO
FLORES MONTES, FERNANDO
DOMINGO ROMERO, JOAN
SERRES PARDINES, ADRIÀ
ROMANÍ SUÁREZ, ROBERT
MIRÓ COCH, ARNAU
MARTIN ALVAREZ, JOSE MIGUEL
TORTOSA P...

El CA Tarragona és segon després de la primera jornada

Didac
El Club Atletisme Tarragona, s'ha coŀlocat segon en el seu grup de la Lliga de Clubs que s'ha disputat aquest dissabte 10 d'abril a Mollet del Vallès.
Tot i les baixes d'última hora i els canvis improvisats que es van haver de fer el mateix dissabte amb els efectius, el fet de portar varis efectius de reserva, va permetre fer-los es va aconseguir la segona posició, que si es manté o es millora, ens conduiria a disputar la fase d'ascens en jornada única.

Es va començar amb el Martell on Joan Domingo aconseguia la 3a posició amb 19.01 metres i Agustí Oriol 5è amb 14.53 el primer cop que tocava un martell.

Torn de la prova de 1500 llisos que es convertia en una cursa molt tàctica, amb un vent en contra molt fort en la contra-recta, Pedro Ortega aco...