Víctor González i Tonyo Gironés podi a l'Alforja

Didac

Aquest passat diumenge 29 d'agost es disputava la segona edició de la Pujada a L'Ermita de Puigcerver, Cursa de Muntantya de l'Alforja on al igual que en la seva primera edició el Club Atletisme Tarragona assolia bones posicions, aquest cop Víctor González aconseguia la segona posició en la cursa, d'aproximadament 14 km, amb un temps de 57'49.34" i el seguia el seu company d'equip, que repetia la posició aconseguida en la primera edició, Tonyo Gironés amb 58'18.37".

També participava Pedro Ortega, el guanyador de la primera edició que per uns problemes gastrointestinals durant la cursa no va poder finalitzar la cursa amb bones condicions tot i així va ser 18è amb un temps de 1h 4' i 19.30".

Bons resultats doncs del Club Atletisme Tarragona fora de la pista i de l'asfalt.

...

Podi i molta participació en la Cursa en Homenatge a Cinto López i en la Milla d'Alcover

Didac

Cursa Homenatge Cinto López - Vistabella (21-08-2010)Aquest dissabte es va realitzar la tradicional Cursa Popular de Vistabella en Homenatge a Cinto Lòpez, un any més la participació lila va ser quantitativa en la cursa sènior i participacions també en les mini curses. Fins a 13 atletes del CA Tarragona van voler participar i retre homenatge en aquesta cursa. Destacar la victòria en la cursa dels més petits d'Aleix Lago que s'imposava als seus rivals en l'esprint i pel que fa a la cursa sènior copaven el podi Pedro Ortega, Tonyo Gironès i Fernando Flores que van trencar el ritme de la cursa des del començament.

També aquest cap de setmana s'ha disputat la MUA6 Milla Urbana d'Alcover, on Joan Velasco aconseguia la 2a posició en la Cursa de Veterans i Isidre López aconseguia la 7a posició en la cursa absoluta amb un temps de 5' 37.

...

Inscripcions Curs 2010-2011 per a l'Escola d'Atletisme

Didac

Estan obertes ja les inscripcions per al proper Curs de l'Escola CAT 2010-2011 que mantindrà les dates d'entrenaments. Aquest any es crearà un nou grup per als més petits (minis, atletes nascuts del 2004 al 2006) que entrenaran els divendres.

La data per a inicis dels entrenaments de l'Escola serà el dimarts 14 de setembre, per a noves inscripcions podeu fer-ho mitjançant un formulari que us hem facilitat a la pàgina web de l'escola i que heu d'omplir amb les dades del vostre fill/a.

També ens podeu fer arribar la inscripció amb el tríptic que us vam donar el dia de la cloenda, si no el teniu també el podeu descarregar de la web de l'Escola.

Caldria que ens féssiu arribar el més aviat possible les inscripcions, per poder anar preparant la comanda de roba i la organització dels grups ...