Cros del Sant Pau

Didac

El proper diumenge dia 19 tindrà lloc l'últim Cros del 2010 corresponent a la Lliga Comarcal de Cros que organitza el CET, amb aquesta 6a jornada que preveu aplegar uns 800 nens i nenes d'arreu de la comarca començarà a les 10:15 amb la Cursa Cadet i Infantil masculí i s'aniran succeint les diferents categories per acabar amb els més petits (nascuts/des el 2008) a les 12:45

També a les 11:30 es realitzarà una Cursa Absoluta/Popular oberta a tothom que hi vulgui participar per als i les atletes nascuts i nascudes a partir del 1994, a partir d'aquesta hora s'aniran realitzant les entregues de premis.

Aquest cros és el primer d'un seguit de 3 crosos en els que el Club Atletisme Tarragona hi coÅ€laborarà en l'organització i on molts atletes de la entitat hi prendran part

...

I Campus ECAT Setmana Blanca

Didac

Us presentem una alternativa per a tots els nostres atletes i per a la resta de nens i nenes que ho vulguin provar, durant la setmana blanca, del 7 al 11 de març oferirem un conjunt d'activitats matinals per a tots els nens i nenes nascuts entre el 2006 i el 1998. El Campus ECAT de Setmana Blanca incorporarà diferents activitats centrades en l'atletisme, però també incorporarà xerrades, tallers i d'altres esports. L'horari serà de 9 del matí a les 14 del migdia al Complex Esportiu de Camp Clar.

Les places són limitades i estaran obertes fins al 28 de febrer o fins a tancar inscripcions, poden fer-se a partir del proper dilluns 20 de desembre.

Imprescindible adjuntar amb el flyer de la inscripció el comprovant de l'ingrés i una còpia de la targeta sanitària del nen/a.

Els atletes de l...

El CAT primer a la Mitja de l'Espirall

Didac

El passat diumenge 12 de desembre es celebrava la Mitja Marató de l'Espirall a Vilafranca on el Club Atletisme Tarragona era protagonista, un any més en aquesta cursa. Com ja va passar l'any anterior, el CAT s'imposava en la classificació per equips amb un bon marge respecte al segon classificat. A nivell individual es obtenir també bons resultats tenint en compte la duresa del recorregut.

Pedro Ortega era 4t amb un temps de 01:12:54, la 9a i 10a posició eren per a Jorge De Andres i Víctor González amb un temps de 01:14:14 i 01:14:40 respectivament. 17 va ser Fernando Flores amb 01:18:22 i tanquen l'actuació del CAT Emili Barberan i Joan Blanco amb 01:27:28 i 01:29:51.

També hi va haver presència lila a la Mitja Marató de Salou on Jordi Julbe va fer un temps de 01:37:08.

A més a mé...

Anna Solé bat el seu propi record del club en els 60 metres llisos

Berni

Foto de JJ VicoEn el primer control absolut de la temporada, Anna Solé ha aconseguit una marca personal de 7'93" a la semifinal dels 60 metres llisos, guanyant la sèrie i obtenint la millor marca entre totes les atletes. Una marca que li ha servit per classificar-se per a la final, on després d'una mala sortida encara ha estat capaç de tornar a batre la seva marca personal. A la final també ha vençut, aturant el crono en 7'89", a només una centèssima de la segona.

Així doncs, Anna Solé ha aconseguit baixar dels 8 segons, un llistó que s'ha convertit en un repte personal després d'estar diverses temporades realitzant 8'01" com a millor registre en moltes ocasions.

Tenint en compte l'alçada de la temporada on estem, les competicions i els mesos que queden de calendari de pista coberta, Anna Solé encar...

Tonyo Gironès s'imposa a Valls

Didac

Bona matinal de cros la viscuda aquest passat diumenge dia 5 en el 22è Cros de Valls i 14è Memorial Júlia Celma. La cursa començava per als atletes del CAT amb la cursa cadet on Mireia Molné finalitzava en 6a posició. En la infantil femení, conjuntament amb la cadet, Alícia Vázquez era 17a, Andrea Lopez 19a Laura Royo 21a.

En la cursa veterà masculí s'imposava Tonyo Girones (CA Tarragona) que marcava un molt bon ritme des de la sortida, s'imposava amb claredat amb un temps de 17'08 completant un circuit de poc més de 5kms, el seguien el seu company Jorge De Andres segon. Fernando Flores era 6è i Alex Lopez 16è.

En la cursa aleví femení Mireia Lopez era 7a i Nerea Lago 27a en una cursa dominada per les atletes del Igualada.

Pel que fa als més petits, nombrosa participació i també bons...

Pedro Ortega torna a batre el seu propi rècord en la Mitja Marató de Tarragona

Didac

Un temps de 1h 09' 50" va marcar Pedro Ortega (CA Tarragona), que aconseguia batre el rècord del club en Mitja Marató i la 4a posició en la Mitja de Tarragona del passat diumenge 28 de novembre. Ortega es va mantenir amb el grup capdavanter fins a poc d'arribar a la meta, el grup format per Ivan Espílez que acabaria imposant-se al ghanès Paul Sie en l'últim tram, Xifré també aprofitar per marcar distàncies amb Ortega que li tragué 10 segons.

A més a més d'Ortega fins a 23 atletes del CA Tarragona van acabar la cursa, Víctor González aconseguia també una marca personal amb un temps de 1h 13' 01" (oficial, doncs va tenir problemes amb el seu xip) i la 9a posició general, Tonyo Gironès era 22è amb 1h 16' 14", Raul Torralba 26è amb 1h 16' 41" i Fernando Flores era 35è amb 1h 17' 56", aques...