Sílvia Gutiérrez campiona de Catalunya Júnior

Didac

Aquest diumenge 13 de febrer l'atleta cambrilenca del Club Atletisme Tarragona Sílvia Gutiérrez s'ha proclamat Campiona de Catalunya de proves combinades Júnior femení, en la prova de Pentatló. Gutiérrez s'ha imposat en 3 de les 5 proves i en les altres dues ha estat 2a i ha aconseguit la victòria amb 300 punts d'avantatge sobre la segona classificada del Campionat. Tot i començar amb mal peu a les tanques on va marcar un crono de 9.95 i en l'alçada amb un millor salt de 1.48 es va saber sobreposar i aconseguí marca personal en el llançament de pes en l'últim tir amb 8,89 metres. El salt de llargada es va imposar amb un millor salt de 4,92. En la última prova el 800 lisos calia patir per aconseguir una bona marca global per assegurar una bona marca per entrar al campionat estatal, Guti...

Els veterans del CA Tarragona, cinquens de Catalunya

lluis

L'equip d'atletes veterans del Club Atletisme Tarragona es va classificar en una excel.lent cinquena posició final en el 1er Campionat de Catalunya de Clubs Veterans en pista coberta, que es disputà aquest dissabte a la nova pista de Sabadell, i en la que prengueren part fins a 17 equips.

Els atletes tarragonins quallaren una actuació molt regular, que els va permetre mantenir-se en els llocs capdavanters durant tota la competició, en la que acabaren amb 117 punts, i en la que s'imposava la UA Terrassa amb 149 punts.

La competició començà de forma molt positiva pels tarragonins, amb la segona posició de Quico Iborra en la prova dels 60 metres tanques, amb una marca de 9.80 segons, tot i perdre algunes dècimes en desequilibrar-se en la sortida de la segona tanca.

En la prova del salt de ll...

Classificació final de la Lliga Comarcal de Cros

Berni

La Lliga Comarcal de Cros va començar el 7 de novembre amb el 28è cros de Vila-seca, i va arribar a la fi el 30 de gener, amb el 2n cros de l'Escola Pax.

Després de nou crossos passats per asfalt, terra, pedres i tolls, amb centenars de participants en les diferents categories des dels Minis 06-07 fins els infantils, ha sortit la classificació final de la lliga, que s'ha obtingut a partir de sumar la puntuació dels set millors crossos de cada atleta.

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han fet molt bon paper, alguns aconseguint podis tant en crossos com en la lliga. De la classificació final destaquem les primeres posicions de la mini 05 Natàlia Sánchez Álvarez, d'Àlex Garcia Jiménez en la categoria mini masculí 06, i Paula Garcia Jiménez en la categoria prebenjamí femení 03. En ...

Anna Esparza i Maria Álvarez al Campionat de Catalunya Cadet

Didac

El proper dissabte 5 de febrer tindrà lloc el Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta, on prendran part dues atletes del Club Atletisme Tarragona, d'una banda Anna Esparza competirà en la prova de 60 metres llisos, Esparza també s'ha classificat en el Salt de Llargada, mentre que Maria Álvarez participarà en la prova de Salt d'Alçada, on l'any passat va aconseguir la 3a posició al Aire Lliure.