El CAT campió de Catalunya per equips de marató.

Nene

El equip format per Pedro Ortega, Emili Barberan i Jorge De Andrés, s'ha proclamat campió de Catalunya de marató per clubs, aquest passat 29 d'abril, a la Xena. marató d'Empùries.

En un circuit exigent, amb una temperatura una mica alta, els tres atletes del CAT, han assolit uns grans resultats. A banda del campionat per equips, Pedro Ortega ha finalitzat 3er, amb un temps de 2h.35'27", a 5" de rècord del club, Jorge De Andres, ha arrivat 4rt. i primer veterà, amb un temps de 2h.41'29" i Emili Barberan ha acabat 91è i 11è veterà de la seva categoria, amb un temps de 3h.25'32".

Moltes felicitats a tots tres i ara toca recuperar campions.

Cap de setmana complet per a l'ECAT

Berni

Aquest cap de setmana 28 i 29 d'abril, l'escola del Club Atletisme Tarragona viva, activa i participativa com sempre estarà en 3 events diferents.

Dissabte pel matí toca anar al Prat de LLobragat amb els equips que es van classificar per a la final de relleus de Catalunya, on tenim dos equips femenins: el benjamí i l'aleví.

Per la tarda del mateix dia, hi ha a Valls la 2a jornada del Campionat Territorial de Promoció, individual i per equips. La jornada comença a les 16 h. i hi participaran les categories benjamí, aleví, infantil i cadet intentant demostrar, com a la jornada anterior de Camp clar, l'exel·lent nivell de cadascú en les diferents modalitats.

Per últim, diumenge pel matí a partir de les 10 h. a les pistes de Campclar, el Consell Esportiu del Tarragonès organitza una jorn...

Les noies del CAT a disputar la fase d'ascens

Jose

En la seva primera participació a la Lliga Catalana de Clubs l'equip femení del club assoleix l'objectiu de disputar la fase d'ascens a primera.
A la segona jornada que es va disputar ahir a Reus el CAT va aconseguir sumar 120 punts i guanyava l'encontre parcial. Amb un total de 220 punts entre les dues jornades les noies del club pujaven fins a la segona posició del grup que garanteix la disputa de la fase final d'ascens a celebrar el proper mes de maig.
Sens dubte un resultat desitjat per tots i una valoració in-millorable de l'actitud, determinació i ganes de fer d'un equip molt jove.
Enhorabona a totes.

L'equip masculí del CAT s'assegura la permanència

lluis

L'equip senior masculí del Club Atletisme Tarragona s'ha assegurat un any més la permanència a segona divisió catalana, en acabar segon al final del encontre disputat aquest diumenge a Mataró. L'equip tarragoní finalitza així segon del grup B en la fase classificatòria i lluitarà per l'ascens en la jornada final, a disputar el proper 13 de maig.

El CATarragona presentava aquest diumenge un equip equilibrat i sense baixes, en jornada freda i disputada sota un cel en permanent amenaça de pluja. L'encontre s'iniciava amb la prova de llançament de martell, en la que Hèctor Mateu complia sobradament amb 20,99 i Isidre López debutava, aconseguint un concurs en constant progressió, que el portava a una molt meritòria sisena plaça final, amb un llançament per sobre dels 18,11 metres.

Les prov...

I TORNEM A LA LLIGA!!

AnnaE


Després del tercer lloc aconseguit en la nostra primera jornada, l’equip femení ens dirigirem a Reus amb l’objectiu de millorar la nostra classificació. Afrontem aquesta segona jornada amb 100 punts, amb un sol punt de diferència respecte les segones classificades, el Gavà. Sabem que no serà fàcil, però amb la nostra il•lusió, energia i tots els qualificatius positius que es puguin trobar ho aconseguirem i ens hi deixarem la pell. I com sempre i per davant de tot, ho disfrutarem al màxim.

PD: No faltarà pancarta: CAT, més que un club, una família!

Equip Femení

L’ESPERA’T DEBUT

AnnaE

Diumenge passat, l’equip femení va fer el seu esperat debut, fent una entrada triomfal a les pistes de Camp Clar. La jornada va començar ben aviat amb el martell i la perxa, amb els que vam aconseguir una mà de punts! Un primer i tercer lloc al martell i una molt bona participació a la perxa van estrenar el nostre marcador. Tot seguit als 5000 llisos la Marian i la Júlia van aconseguir unes molt bones posicions. En el 800 l’Anna Esparza va quedar sisena i la Roser va fer un gran debut. En 400 tanques Solé va aconseguir una primera posició i Núria va fer marca de la temporada. Al disc van aconseguir màxima puntuació Maria Montañés i la Bàrbara, que feia moltíssim que no competia va estar esplèndida, aconseguint una segona posició pels péls llançant de parat. Una quarta posició de Silvia ...

2ª JORNADA DE LLIGA - MATARÓ

Nene

Este próximo domingo nos desplazamos a la ciudad de Mataró para completar la 2ª jornada de Lliga de Clubs. El equipo es el siguiente:

100: Bernat 49 i Jan Puche. 50
400: Isidre 50 i Pau. 49
1500: Pedrito 50 i Victor Gl. 49

3000 obstacles:  Fernando Flores 49 i David Lago 50

110T: Dídac 49 i Pere. 50
Triple: Ferran 49 i Jordi Ballesteros 50
Alçada: Robert 49 i Agustí. 50
Disc: Adrià 49 i Josep Maria. 50
Martell: Héctor 49 i Txoming. 50
4x100: Ferran - Didac - Berni - Robert
                             
Reservas: Nene y todo aquel que quiera venir a animar/competir por si acaso.
                           
La hora de salida será a las 8 horas de la mañana, y atención, desde la PLAZA IMPERIAL TARRACO, lado kiosco. Si alguno tiene la intención de salir a otra hora, lo podéis comunicar ...

Campionat territorial 21 Abril

Fertor

Aquest dissabte 21 d'abril, es disputa a Camp Clar la 1a jornada del campionat territorial.

A partir de les 16:00, recordeu estar 1 hora abans de la prova que disputareu a les pistes.

Parleu amb els entrenadors, per qualsevol tipus de dubte.

Adjuntem els horaris i normativa.