35ª Cursa de l'Espluga de Francolí

Nene

Aquest 29 de juliol, ha tingut lloc la 35ª. Cursa de l'Espluga, on el CAT ha estat present com tots els anys.

El millor ha estat Pedrito (9º) 53'30", i la resta són: Fernandito (28) 56'33, Toño (51) 58'38, Carlos Soriano (75) 1h.00'30, Vicenç Laiz (111) 1h.03'20, Juan Blanco (121) 1h.03'33 y Andreu Aluja (303) 1h.10'35.

Felicitats a tots ells.

GRAN ACTUACIÓ FEMENINA AL CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL D'ARANJUEZ

TXOMING

El passat día 7-7-12 es va celebrar la primera jornada del Campionat d'Espanya Juvenil a la vila reial d'Aranjuez, on sota un sol asfixiant, les nostres atletes van participar de manera excel·lent.

La primera en fer-ho va ser Maria Montañés Arbó en la prova de llançament de disc que es feia a les 18'25h. La nostra atleta acudia al certamen amb la novena millor marca i amb l'objectiu de poder passar a millora. Després del 3 primers llançaments, la Maria entrava a la millora en la sisena posició assolint la marca de 32'00.

Allí es on la Maria va treure el millor de si i sense cap dubte, ajudada pels fans que la seguien ( Raquel Aunós, Jordi Coll-pare de la rival i excelent atleta de Vic Jana Coll-, Josep M.Martín  i Montserrat Arbó) ve fer en el cinquè llançament on va enviar l'artefact...

Podis dels 3 representants del CAT a l'Estatal de Veterans

JosepM

El Club Atletisme Tarragona ha participat al Campionat d'Espanya de Veterans d'Águilas amb una representació de 3 atletes i tots ells han aconseguit pujar al podi.

La Joana Pinyol (F45) va quedar en tercera posició en la prova de javelina amb un millor llançament de 14,03m. Aquesta marca la va aconseguir en el seu primer intent i representa la seva millor marca personal en aquesta prova. La Joana també va participar en disc, on va llançar 15,07m en l'últim intent, quedant en quarta posició i en pes on va quedar sisena amb un llançament de 6,08m i fent un concurs molt regular.

En Lluis Sáez (M60) va guanyar la medalla d'or en salt de llargada amb un millor salt de 4,20m el que representa la seva millor marca de la temporada. En Lluis va ser segon en javelina; en aquesta prova va tenir ...

MARIA MONTAÑÉS ARBÓ, CAMPIONA DE CATALUNYA JUVENIL A LLORET DE MAR.

TXOMING

Molt bon paper de les atletes del nostre club al Campionat de Catalunya Juvenil que s'ha celebrat a Lloret de Mar. El nostre club ha participat exclusivament en categoria femenina i amb un gran nombre d'acompanyants que han fet una cleca que ha provocat l'enveja de la resta d'assistents.

El matí ha començat molt be amb la primera posició de la Maria Montañés a la prova de llançament de disc  en un primer llançament fantàstic on ha enviat l'artefacte a 33'18 mts, 2ª millor marca personal i fent un concurs molt regular ( cap nul) i tots els llançaments per damunt dels 29 mts.  La Maria ha deixat a la segona atleta a quasi be 2mts de distància.

El matí ha continuat  amb el salt amb perxa on la Maria Àlvarez, no ha pogut amb l'alçada de 2'45, que hagués suposat nou rècord del club quedant...