1ª Sant Silvestre de l'Hospitalet

Nene

Esta mañana del domingo 30 de diciembre, ha tenido lugar en la población de Hospitalet, la 1ª Sant Silvestre, sobre una distanica de 4200 mts.

Han participado 3 atletas del club. En 22º/1ºM5 José Fco. García 15'39" , en 33º/1ºM1 David Martínez 16'51" y en 117º /35ºM2 José Félix 19'25".

Anem a Sabadell

Didac

Els petits del Club estem preparant una sortida pel dia 13 de gener a Sabadell, una activitat que inclourà la participació al Cros i una activitat ludica per als més petits a Sabadell mateix.

Teniu tots els detalls al vostre correu electrònic i només esperem saber els horaris del Cros (que encara no han estat publicats) si teniu qualsevol dubte, contacteu amb el correu de l'escola.

Moltes gràcies!

El CAT a la Sansil de El Vendrell

lluis

Aquest dimecres dia de Sant Esteve es disputava la segona edició de la Sant Silvestre de El Vendrell, en la que diversos atletes del CAT prenien part aconseguint excel.lents resultats, en una cursa disputada a una distància de 5 km pels adults i de 800 metres pels petits.

En la cursa infantil, Sira Bo finalitzava en una magnífica tercera posició final,  i primera entre les noies, en la cursa per a atletes de 10 i 11 anys.

En la cursa per adults, l'atleta vallenca Júlia Ollé finalitzava en una excel.lent 2ona posició final en la classificació femenina, amb un temps de 20:24.

Entre els homes, Vicenç Laiz finalitzava en la 26ena posició, amb un temps de 18.01, mentre que Albert Bo era 79è amb 20:16 i José F. Molero finalitzava en la posició 158 amb un temps de 23:34.

 

...

Les noies repeteixen a Sabadell

Didac

L'equip absolut femení participarà per segon any consecutiu al Campionat de Catalunya de clubs B a Sabadell, que es celebrarà el diumenge 13 de gener en sessió de tarda. L'equip femení, que sumava 7643 punts, 293 punts més que l'últim equip en entrar es situa en una hipotètica 6a posició.

No hi ha hagut sort un any més amb l'equip masculí que amb 7851 punts s'ha quedat lluny d'entrar, el 8è equip ha sumat un total de 8616 punts.

Campionat Territorial Combinades i Control d'hivern!!

Fertor

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Camp Clar el Campionat Territorial de Combinades per als més grans de l'escola, infantils i cadets, es a dir, els que entrena el Ferran.

La jornada comença el dissabte a la tarda, els atletes cadets obriran la competició a les 15:00. I continuara el diumenge a les 9.30

Alhora  s'ha muntat un control de proves individuals, que va des de la categoria Benjamí(Núria-Jose), Aleví(Bernat) fins a la cadet.

Es a dir esteu tots convocats!!! Es IMPORTANT estar 1 hora i mitja abans de la prova a camp clar, ja que a les proves individuals la inscripció s'ha de fer a la pista, i s'ha de fer 1 hora abans de la prova.

Teniu els horaris adjuntats!!

Ens veiem a les pistes!

 

Mitja y 10 kms. de Salou.

Nene

Este domingo dieciséis, tuvo lugar la mitja y los 10 kms de Salou, donde estuvieron atletas del CAT, realizando unos muy buenos resultados.

En la mitja. 3º Jorge De Andrés, 4º Pedrito, 17º Ramón Valentí, 36º Pere Gomes, 47º Carlos soriano, 73º Juan Blanco, 95º Vicenç Laiz y 456º Carlos Rodríguez.

En tanto en los 10 kms. 30º José F. García y 195º José Félix.

El CAT en el Somontano.

Nene

El pasado sábado 8 de diciembre, se disputó la carrera Castillazuelo-el Pueyo-Castillazuelo, sobre una distancia de 9.800 mts. Los dos representantes del club, realizaron una fantástica carrera, Joan Domingo finalizó 112º y 14º de la categoría, y José Fco. García acabó 23º y 5º de la categoría.

Al día siguiente, en el cros de Estadilla, sobre una distancia de 4800 mts, José Fco. García acabó el 9º en la categoría de veteranos.

Y a falta de confirmación de resultados, el mismo domingo día 9, en la localidad de La Riera de Gaià, tuvo lugar la carrera de montaña sobre una distancia de 20 kms. Y esperando los resultados oficiales, en 2º lugar llegó Jorge De Andrés y en 3er. lugar Toño Gironés. En cuanto sean publicados se dará noticias de ellos.

...