Nou rècord femení

Jose

Ahir dia 26, dintre la disputa de la tercera jornada del Critèrium Josep Campmany, la Júlia Ollé va establir un nou rècord del club a la prova de 5.000 metres amb una marca de 19’32”27, millorant en 16 segons l’anterior marca que tenia l’Annabel Martí.

Ja fa algun temps que la Júlia perseguia aquesta fita, a l’última prova es va quedar a només 2 segons d’aconseguir-ho. Ja ho diuen... “quien la sigue la consigue”. Enhorabona!!!!

Eleccions a la Junta Directiva

Didac

Benvolguts socis,

 

Us comuniquem que tal com marquen els estatuts del Club Atletisme Tarragona, el mandat de l'actual Junta Directiva ha arribat a la seva fi i s'han convocat eleccions per al divendres dia 26 de juliol de 2013 a les 19:00 a un lloc encara per determinar, aprofitant aquesta data per a les eleccions es farà l'Assemblea General de Socis.

 

El termini màxim per presentar candidatures seran les 23:59 hores del dilluns 15 de juliol es podrà fer per correu electrònic a l'adreça cat@clubatletismetarragona.cat.

 

Els requeriments per tal de ser electors i candidats inclouen el tenir la majoria d'edat i no tenir suspesa la condició de soci del Club.

 

En cada candidatura presentada hi ha de figurar la totalitat dels seus membres, encapçalats pel candidat a president i un mínim de 3 pers...

L'eCAT tanca una nova temporada!

Jose

Ja sabreu que l’escola va posar el punt i seguit a la temporada el passat dissabte. Tot i la nombrosa afluència de nenes, nens i mares i pares, l’absència d’algunes atletes i papis per diversos motius ens obliga a agrair també per escrit la vostre participació en aquest projecte, del que tots sou part important.

Tots el monitors de l’escola volem donar-vos les gràcies més sinceres per una temporada que només podem definir com increïble. Hem gaudint d’allò més el dia a dia en els entrenaments, encara més en les competicions amb l’entusiasme dels nens i nenes, del gran nombre de participants en totes les disciplines, dels magnífics resultats assolits, ... gràcies. Son moltíssimes les sensacions de satisfacció i les imatges inoblidables que ens ha deixat aquesta temporada. Esperem sincerame...

Cursa de La Canonja.

Nene

Este pasado domingo 23, en la tercera edición de los 10 kms de La Canonja, estuvieron representando al club Juan Blanco, que llegó el 32º/1º M6 con un tiempo de 39'28" y Isidre López, 56º y 42'06". Felicitaciones a los dos.

Pluja de pòdiums al Campionat de Catalunya de Veterans

JosepM

Aquest passat dia 22 de juny, mentre els més petits (i els seus pares) gaudien d'una gran jornada de cloenda de l'escola, es celebrava el Campionat de Catalunya de Veterans a Calella. En aquest Campionat hi vam anar 7 representants del club, 4 xiquetes i 3 xiquets, i tots vam pujar al podi en totes les proves en què ens vam presentar. Els resultats aconseguits varen ser el següents:

Marisa Pradillo (F50). Primera a alçada amb 1.11 (millorant en 6 centímetres la seva marca personal), segona a llargada amb 3.22 (millorant en 30 centímetres la seva marca personal) i primera a disc amb 19.37.

Joana Pinyol (F50). Segona a disc amb 15.36, segona a javelina amb 15.09 i tercera a pes amb 6.91.

Pilar Fernández (F45). Aquesta atleta s'estrenava a la competició d'atletisme i va ser segona a alçada am...

Aleix Lago i Carla Berenguel, Campions de Catalunya.

Didac
Éxit en majúscules de l'escola del Club Atletisme Tarragona en les finals dels Campionats de Catalunya de Promoció que s'han celebrat aquest cap de setmana. El dissabte 15 a Tarragona benjamí, aleví i infantil i diumenge 16 els cadets a Lloret de Mar.
 
Destaquen els Campions de Catalunya Aleix Lago i Carla Berenguel en la categoria aleví, però el nombre de participacions i medalles es més elevat.
 
Aleix Lago s'imposava amb claredat en la prova dels 600 metres llisos amb un temps de 1'45"71 que li valia la primera medalla d'or per a l'escola. Poc després Carla Berenguel s'imposava en el llançament de pes amb una marca de 7,68. Al matí la mateixa Carla s'havia classificat en 9a posició en el salt de llargada, lluny de la seva millor marca. Qui si que va aconseguir med...

Cursa de La Canonja.

Nene
Bona nit,

El Club Excursionista La Canonja organitza la 10 k i com en altres ocasions ens agradaria comptar amb la vostra col.laboració, tant pel que fa a voluntaris, com en la participació en la cursa.

A part de la cursa de 10 km. per adults, hi haurà curses de promoció per a nens/es entre 3 i 14 anys, amb recorreguts adaptats a les edats i obsequis per a tots els nens i nenes que hi participin.

Gràcies per la vostra atenció i esperem notícies vostres,

salutacions

Patri, Alba i família
 

Los fondisCATs en las carreras de la provincia.

Nene

Los fondisCATs han disputado dos de las carreras de ruta que han tenido lugar en la provincia. El día 26 de mayo, en la localidad de Montbrió, y en una distancia de 10 kms, el primero en meta fue Víctor González con 32'35, segundo Jorge de Andrés con 32'59, el 22º / 1ºM6  Juan Blanco con 37'57 y el 33º Isidre López con 38'51.

El pasado fin de semana, la ya clásica Pujada al Loreto, donde estuvieron 13º Toño, 17º Toni Ramos, 31º Carlos Soriano, 62º Pau Cervelló, 82º Joan Bardina, 159º Marc Gómez, 160º Isidre López, 188º /10 M9 Enrique Hernández, 361º Roser Costa, 403º Hector Mateu y 404ª Bea Montull.

Así que felicitaciones por vuestro genero esfuerzo.

...