Gran èxit en la inauguració de la temporada de l'ECAT

lluis

L'Escola del Club Atletisme Tarragona s'ha posat de nou en marxa aquest dimarts, a les pistes de l'estadi Municipal de Camp Clar, amb un èxit aclaparador de participació. L'Escola ha encetat així el seu cinquè any de vida amb una primera jornada en la què més d'un centenar de nens i nenes d'entre 4 i 15 anys han pogut entrar en contacte amb la pista i conèixer els monitors i nous companys. Davant el gran nombre d'inscrits, l'Escola ha incrementat enguany el número de monitors, el que permetrà disposar de major número de grups d'entrenament, de diferents edats.

El termini d'inscripció romà obert, pel que tots aquells nens i nenes interessats en apuntar-s'hi poden fer-ho, directament a les pistes, els dimarts, dijous o divendres a partir de les 17.45, o bé a la pagina web del club (htt...

Adolf Milla i Anna Solé vencedors de la Xena Tetratló de Santa Tecla

lluis

Aquest dissabte s’ha celebrat la desena edició de la tradicional Tetratló de Santa Tecla, competició popular d’atletisme en pista organitzada pel Club Atletisme Tarragona amb motiu de la festa gran de Tarragona, a l'Estadi Municipal de Camp Clar. Un dia de ple estiu ha acompanyat a aquesta diada atlètica a on hi va haver al voltant de 100 participants de totes les edats, agrupats en dues categories: absoluts i promoció, i entre els que cal destacar, a banda dels atletes locals, una nodrida representació d'atletes de Vila-seca. Els més grans van haver de fer 4 proves: 100 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes i una prova de mitja distància (1000 metres els homes i 800 metres les dones). La competició dels més petits consistia en un prova de velocitat (60 metres llisos), ...

Cursa de Riudoms

Nene

Este domingo 15, ha tenido lugar, como viene siendo habitual desde hace un lustro, la cursa de Riudoms. Este año sobre la distancia de 5 kms. y de 10 kms.

El CAT ha estado representado y conseguido los siguientes resultados en los 5 kms: 2º Víctor González 17.24 y 7º/1ºM5 José Fco. García 19.26.

En los 10 kms: 16º/5º M4 Toni Ramos 38.24, 21º/1ºM6 Juan Blanco 39.36 y 40º/13ºM2 Isidro López 42.44.

Felicidades a todos ellos por las marcas conseguidas.

Campionat de Catalunya de Pentatló

JosepM

Aquest dissabte 14 de setembre s'ha celebrat a Palafrugell el Campionat de Catalunya de Pentatló de veterans. El CAT ha estat representat per 3 atletes.

A la categoria M-45, en Josep Maria Mateo ha aconseguit la segona posició i en Antonio Fornies el tercer lloc.

A la categoria F-50, la Joana Pinyol s'ha estrenat en la Pentatló de Llançaments i ha quedat en quarta posició.