Els veterans del Club Atletisme Tarragona al mundial de Lyon

JosepM

Els atletes veterans Marisa Pradillo, Joana Pinyol i Josep Maria Mateo, del Club Atletisme Tarragona, han participat en el Campionat del Món de Veterans que s'ha celebrat a Lyon del 4 al 16 d'agost.

Per la banda femenina, la Marisa Pradillo i la Joana Pinyol han competit en les proves de pes i disc. En la qualificació de pes han obtingut les posicions 28 i 29 amb unes marques de 6,79 i 6,59 metres, respectivament. En la qualificació de disc van ocupar les posicions 29 i 31 gràcies a uns llançaments de 16,85 i 14,32 metres, respectivament. Aquestes posicions no els hi permetien accedir a les finals d'aquestes dues proves.

Pel costat masculí, en Josep Maria Mateo ha participat en les proves de 100 metres llisos, salt d'alçada, salt de llargada i els relleus 4x100 i 4x400. El millor resultat...

Els fondistes del CAT llueixen a l'Espluga i Reus

lluis

Excel.lents resultats els assolits pels fondistes del CA Tarragona en les curses de l'Espluga de Francolí i Reus disputades en els passats dies.

El passat dissabte s’ha celebrat la Tradicional Cursa de l’Espluga en la seva 38a Edició, organitzada pel Club Atlètic Espluguí. La victòria va ser per Abderrahim El Jaafari amb un excel·lent temps de 48’07”. L’atleta del Club Atletisme Tarragona Pedro Ortega va arribar 5è (51’51”). L’atleta de Bonavista va anar de menys a més, fent uns darrers 6 kms on va avançar a diversos rivals, donant el màxim i provar el seu estat de forma, demostrant que la serva preparació del seu repte, la Marató d’Amsterdam del proper mes de setembre va pel bon camí.

Gran resultat d’en Josep Casas, també del CAT, que va quedar 64è (1:02’31”). Josep és un atleta amb fiab...